SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Google регистрира дъщерно дружество в България

alexer

New member
Странно е, че го няма тук.

"Интернет гигантът Google е регистрирал дъщерно дружество в България. Справка в Търговския регистър показва, че на 10 март е регистрирана фирмата "Гугъл България" ЕООД, като регистрацията е направена от Google International LLC с централа в Делауеър, САЩ, която е една от другите дъщерни фирми на интернет гиганта и отговаря за неговата експанзия. Тя е и едноличен собственик на дружеството."

Източник: http://www.dnevnik.bg/tehnologii/20...e_registrira_dushterno_drujestvo_v_bulgariia/
 
търговско представителство заради новите изисквания на ЕС свързани с VAT . Нито ще има съпорт, нито ще се наемат хора, че да се радва някой от специалистите.
 
В Ирландия затегнаха врътките с ДДС-то. Надявам се това да ги накара да фактурират от тук. Така и повече фирми ще имат достъп до услугите им. Тоест фирмите, които не са по ДДС, а те реално са по-голямата част.
 

Горе