SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ТикетЛоджик - Афилейт с Iframe за билети за концерти и др.

matevone

New member
Здрасти

Нова компания за билети навлиза на БГ пазара : http://ticketlogic.bg

Компанията е с главен офис в Англия и представителство в България: https://admin11.ticketlogic.bg

Има следните възможности:

1. Банер реклама (Стандартно с отчитане на ref id към url) .не го препоръчвам защото не се ползват cookies , а и според мен най-готино е да не си губиш трафика.
2. Iframe --> Предоставя се афилиейт iframe , който да поставите на сайта си (Може дори да се поставя под новина за предстоящо събитие възможността да се закупуват билети за него)
3. XML с интегрирани aff links

НОВО: Вече можем да Ви предоставим White Label сайт , за да сложите логото си и да почнете да продавате сами.
Пример: http://nye.ticketlogic.bg
Предлагат се 50% от договорената комисионна за всяко едно събитие.

За България съответно могат да се взимат между 3 (За по-големи събития където и билето е по-скъп) и 5 до 8 % за по-малки събития.
В случай че някой посетител на сайта Ви реши да продава билети чрез системата, то Вие ще получите допълнително възнграждение от продажбите за това събитие в цялата мрежа в размер на 25% от печалбата след приспадане на разходите (Отчисления към афилиейтите и банкови разходи).

Който се интересува е достатъчно да попълни формата на следния адрес : https://admin11.tickelogic.bg

За повече информация 0887 333 112. Офиса ни се намира на ул. Галилео Галилей 20 в София (До х-л Плиска) при желание за лична среща.
 

Горе