SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Спечелете с партньорската програма на Елмайра

Статус
Not open for further replies.

staffkom

New member
Здравейте! Партньорската програма на Елмайра вече е факт! За мен е удоволствие да ви поканя да се присъедините. Предлагам ви да се запознаете с основните неща, които предлага програмата:

-13% твърда комисионна за всяка продажба;

-Подробна статистика за кликове, импресии и продажби, както и ежеседмични отчети;

-Възможност за създаване на собствен линк към всяка страница на онлайн магазина;

-Възможност за споделяне на линкове в социалните мрежи и дори по имейл;

-Много голям избор от рекламни материали - повече от 250 банера и линка, дори и банери.

Размерите на банерите са: 200x200, 120x600, 125x125, 160x600, 250x250, 300x250, 336x280, 468x60, 728x60, 728x90, 300x600, 320x100, 970x250, 970x90;

-Ежеседмично се добавят нови банери, свързани с новите продукти в онлайн магазина и последните промоции;

-Съществува възможност за използване на натрупаната сума в баланса за покупки от магазина.


Тук можете да прочетете повече за програмата и да се регистрирате: http://elmaira.bg/affiliate-program/ . Не се притеснявайте да задавате всякакви въпроси относно affiliate програмата в тази тема или на лично съобщение.

Станете наш партньор и започнете да печелите сега!
 
Вече десетки потребители се регистрираха в нашата Affiliate програма, а много от тях спечелиха и първите си комисионни. Успяхме и да съберем няколко отзива относно програмата ни - сред тях фигурират мненията, че благодарение на разнообразието от рекламни банери, както и продуктов асортимент в магазина, привличането на клиенти и съответно на комисионни е значително по-лесно.

Важно е да отбележим и, че регистрацията в нашата affiliate програма е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, защото се оказа, че има доста измамни подобни програми, които изискват от потребителите да заплатят различни такси.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе