Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Афилиейт мрежа Zetaniche

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • Афилиейт мрежа Zetaniche

  Здравейте на всички,

  тъй като този форум е свързан с афилиейт и онлайн бизнес, искам да ви представя нашата партньорска мрежа Zetaniche. Zetaniche е базирана на производителска филиал мрежа, създадена през 2015 и има професионален екип зад гърба си, с повече от 15 години опит в тази индустрия.

  Zetaniche се форусира върху използването на уменията и знанията, за да даде на партньорите си шанс да промотират някои от най-популярните продукти в средите за модерни и пълнолетни хора като например категории за: здраве, красота, отслабване и запознанства в държави, които все още не са добре експлоатирани, но имат голям потенциал. Така че ние работим в геосфери като Румъния, Финландия, България, Литва, Босна, Унгария, Албания, Хърватия, Сърбия, Словения, Словакия, Латвия, Черна гора, Кипър, Чехия, Естония, Португалия, Македония, Казахстан, Мароко, Беларус , Гърция, Италия, Полша, Украйна. Най-популярните продукти в България са WhatsChat, TurboMax, GoSlimmer, VeinStopper, с изплащане на 50% CPA за цифрови продукти и 20-30% за физически продукти.

  На нашите партньори ние предлагаме преведени и целеви страници на родния език на дадената страна, за която е предназначен продуктът и по този начин даваме възможност за по-лесен достъп до подходящата аудитория.

  Предполагам се интересувате от нашите платежни опции и условия. Плащанията се извършват ежемесечно, като минималната сума е 50 евро за Paxum и Payoneer и 100 евро за банков превод. Предлагаме седмични и двуседмични плащания за партньори спечелили 1000 евро и1500 евро.

  Нашата специална подкрепа и мениджърите на филиали с радост ще помогнат на всички да постигнат желаните цели и да увеличат максимално печалбите, чрез популяризирането на нашите продукти.

  Мисията на Zetaniche е да изгради доверени и печеливши отношения с нашите партньори като се съсредоточи върху постоянния растеж на пазара, всички заинтересовани партньори са добре дошли да се присъединят към нас и да бъдат част от нашата мисия.

  За допълнителна информация, можете да се свържете директно с нас по е-mail support@zetaniche.com или Skype: aff_zetaniche.

 • #2
  Привет на всички!


  Независимо дали сте опитни афилиейти или сте начинаещи в афилиейт маркетинга, със сигурност често се питате дали сте избрали или дали може да изберете най-подходящата и печеливша ниша за рекламиране.

  Zetaniche работи усилено върху проучването на пазара и прецизното определяне на нуждите на потребителите, като се стреми винаги да предлага най-търсените продукти в офертите си. Zetaniche се фокусира върху рекламирането на продукти в региони, в които няма такава конкуренция, така че изборът да рекламирате нашите продукти, които са изключително търсени сред потребителите, но в региони, в които няма такава конкуренция, е всъщност една печеливша комбинация за всеки паблишър.

  Как да изберете ниша?
  • Ако сте пряк собственик на сайт, изберете ниша, която е близка по съдържание на вашия сайт и за която знаете, че посетителите на сайта ви ще реагират положително.
  • Ако имате повече източници на трафик или имате намерението да работите, изберете ниша, която е сходна с вашите интереси, защото по-лесно ще разберете нуждите на потребителите и така ще направите дейността си по-печеливша.
  • Избор на ниши според популярността им, вземайки под внимание конкурентността на региона за рекламиране.
  Прочетете всичко това и още много неща на http://blog.zetaniche.com/how-to-choose-right-zeta-niche-zetaniche-offer-suggestions] последния пост на блога[/URL], който трудолюбивият екип на Zetaniche създаде за вас. Подготвили сме ви детайлно описание и разяснение за предимствата на нишите, с които нашата фирма работи, както и някои предложения кои ниши и под ниши да изберете, в зависимост от съдържанието, нуждите и целите на сайта ви. Разбира се, не пропускаме да направим и предложения кои оферти в кои категории да изберете. Затова не пропускайте да посетите блога ни!

  Zeta NICHES са: health, weight loss, beauty, dating, make money.

  Страните, които покриваме са: Румъния, Финландия, България, Литва, Босна, Унгария, Албания, Хърватия, Сърбия, Словения, Словакия, Латвия, Черна гора, Кипър, Чехия, Естония, Португалия, Македония, Казахстан, Мароко, Беларус , Гърция, Италия, Полша, Украйна.

  Не се колебайте, присъединете се към нашата мрежа още ДНЕС! За повече информация се свържете с нас на мейла ни или по скайп.

  Коментар


  • #3
   Привет на всички,

   екипът на Zetanicheработи усилено както върху разработването на мрежата ни и обогатяването на асортимента от продукти за нашите скъпи афилиейти, така и върху изготвянето на разнообразна по съдържание информация за всички онези, които искат да се запознаят по-добре с нашата мрежа и въобще да се впуснат в света на афилиейта.   Ето защо с този пост решихме да запознаем по-подробно всички, които посетиха страницата ни през тази седмица, относно мрежата ни и начина, по който тя функционира.

   Затова обръщаме специално внимание върху няколко стъпки във връзка с това какво трябва да знаете, за да започнете своята първа кампания при нас. В последния ни пост може да разберете как да търсите оферти, кои add methods предлагаме, как да поставите tracking, да следите статистиката, а и още много.

   Ако пък не сте съвсем запознати с понятието афилиейт, ние ще ви дадем няколко пояснения, за да добиете ясна представа какво е всъщност това и по какъв начин може да спечелите допълнително като афилиейт.

   Също така сме подготвили и Top Offers of the week и България попадна в списъка ни и с продукта MyCash Professor.   Това още не е краят...

   Ще имате възможност да прочетете какви са предимствата да рекламирате нашите премиум СМС оферти и какво всъщност представляват те.

   Както виждате, в последния пост в блога ни сме ви приготвили много интересна информация като за в бъдеще ще продължаваме да го правим, така че се чувствайте поканени да посетите страницата ни по всяко време и да разгледате какво сме отделили специално за вас.

   Разбира се, за всякаква допълнителна информация, може да се свържете директно с нас посредством мейла ни или скайп.

   Не се колебайте, присъединете се към нашата мрежа още ДНЕС!

   Коментар


   • #4
    Привет на всички!

    Както всяка седмица досега, така и през тази усърдният екип на Zetaniche ще Ви представи информация, която да ви бъде от помощ за успешните ви занимания с афилиейта.

    Първо погледнете нашия седмичен списък с TOP Offers, сред които е и продуктът за пазара в България - WhatsChat.

    Тъй както тази седмица в списъка ни попадат два продукта за територията на Унгария, избрахме за Вас някои полезни данни като например какъв е процентът на онлайн купувачите в Унгария, кои са най-предпочитаните методи на плащане, когато говорим за онлайн покупки, както и най-честите начини за доставка, които унгарците избират. Нашите COD продукти изцяло съвпадат с интересите на унгарските потребители, затова отделете малко време, за да се запознаете детайлно с данните, които сме Ви подготвили в блога и започнете с рекламирането на нашите унгарски продукти.
    Тъй като тази седмица са посветени изцяло на GEO’s, сме ви подготвили и публикация на тема Как да изберем ZETA geo. Посочили сме всички страни, в които Zetaniche предлага оферти за рекламиране за момента, като сме се насочили към конкурентността и някои от навиците на жителите на тези страни.

    В бъдещите публикации ще обърнем специално внимание на всяка страна, затова не забравяйте да се абонирате за нашия newsletter, за да бъдете винаги осведомени.

    Все още не сте започнали с рекламирането на нашите оферти? Тъй като всекидневно подготвяме за вас нови сведения и сме в крак с нуждите на пазара, няма за какво повече да чакате! ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС!

    Коментар


    • #5
     Привет на всички!

     И тази седмица решихме да освежим темата на форума със съдържание, което със сигурност ще заинтригува мнозина от тези, които се интересуват от афилиейт маркетинга.

     Ако се питате с коя niche да започнете, определено Weight Loss е една от най-популярните. Health niche спада към evergreen niche, а Weight Loss като нейна subniche определено е една от най-популярните niches в днешно време и се разраства постоянно.

     Ние от Zetaniche установихме това чрез нашия Weekly top offers, а тази седмица цели два продукта от тази категория са в списъка ни.

     Затова подготвихме и един катък текст, в който изтъкваме предимствата на тази niche. Сега е точното време да се насочите към нея, както и да видите кои продукти от именно тази категория предлага Zetaniche.

     Ние осъзнаваме, че всеки афилиейт и всички онези, които четейки блога ни, са открили полезна информация, а може би са се решили да се пробват с Weight Loss niche и искат да започнат своята авантюра именно с нас, се интересуват от разплащателните методи, с които работим. Така че тук ще получите цялата информация, свързана с начините на плащане, които предлагаме – това са Paxum, Payoneer и wire, както и всички техни предимства.

     Не чакайте повече, присъедините се към Zetaniche ДНЕС!

     Коментар


     • #6
      Привет на всички,

      Наскоро ние от Zetaniche писахме за конкретни low competitve geo's и затова какви предимства носи affiliate marketing именно в тези страни. Интересува ме Вашето мнение. С какви пазари работите и дали сте рекламирали продукти в low competitive страни? Какви са впечатленията Ви?

      Със сигурност на всеки affiliate са му от полза определени данни във връзка със страната, в която иска да рекламира дадени продукти. Данни като – какъв процент от населението ползва интернет, какви са навиците на потребителите по отношение на онлайн пазаруването, както и какви са вариантите за плащане, към които прибягват купувачите – те ще дадат по-добра представа за спецификите в конкретна страна и ще помогнат на всеки, който се интересува от affiliation.

      Например, наскоро извлякохме някои полезни сведения за българския пазар. Натъкнахме се на любопитни данни, които сочат, че броят на интернет потребителите в България съставлява 59,8% от цялото население. Още, че онлайн купувачи са 20% от цялото население, като това са на първо място жени. И още, тези 20% онлайн купувачи предпочитат плащане при доставка, което значи, че COD offers са отличен вариант за българския пазар.      Доста подобна е и ситуацията на пазара в Сърбия, за който направихме самостоятелно проучване и му посветихме един цял текст. 68,1% от жителите в страната са интернет потребители. Все пак, когато говорим за покупки посредством интернет, сърбите все по-често избират този начин на пазаруване. За това свидетелстват и данните за 10% -вия константен ръст при онлайн пазаруването. Средно един потребител извършва по 13 трансакции онлайн, а когато говорим за предпочитания метод за плащане, половината от онлайн купувачите също избират плащане при доставка на продукта.

      Разбира се, в текстовете посветени специално на българския и сръбския пазар има още много полезни сведения. Подбрахме и друга любопитна информация за вече споменатите пазари, както и за всички онези, които се интересуват от тези страни.

      След анализа на данните ще забележите, че COD (Cash on Delivery) offers са идеален вариант за страните, в които онлайн пазаруването все още не е набрало такава скорост, но се забелязват големи тенденции за ръст. Zetaniche предлага именно такива COD продукти за споменатите пазари, както и за много други low competitive страни.

      Ако имате желание да научите детайли, посетете нашия блог или се свържете с нас за повече информация.

      Присъединете се към нас още днес, ако все още не сте част от Zetaniche мрежата!

      Коментар

      Изчакайте...
      X