SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Увеличете продажбите си с помощта на рекламната мрежа Adnow Self-Serve Platform!

AdNow

New member
Щастливи Ви сме да представим рекламната мрежа и платформата в Adnow Self-Serve Platform!
 
Уважаеми партньори,

Щастливи Ви сме да представим рекламната мрежа и платформата в Adnow Self-Serve Platform!
През последните няколко месеца нашите софтуер инженери разрабитиха иновативна платформа за рекламодатели. И сега тя е готова за привличане на клиенти към Вашия бизнес.
Adnow Self-Serve Platform се основава на принцип с самообучение, за да намерите най-подходящата аудитория за Вашата реклама която е търсила нещо подобно на вашите продукти.
Предлагами Ви набор с инструменти за таргетинг по местоположение, по устройството, операционна система, телефонен оператор, и представя интелектен алгоритъм който проверява всичките дани и ги подрядява автоматично за ретаргетиране. Не е необходимо ръчно да конфигурирате настройките за целта на рекламната компания, системата пуска банерите по предпочтенията на потенциалните клиенти! Преди да покаже рекламата, системата първо получава обратна връзка от потребителя, учи от неговите предпочтения, поради което много се подобрява процент на CTR и ни позволява да ви дадем най-добрата цена за клик.
Ние използваме интелектен анализ на данни и алгоритми за машинно обучение, за да увеличите аудиторията си с най-висок CTR ‒ с други думи, да ви помогне да получите по-качествена аудитория с много по-малко усилия, на същата цена.

Сега можете да постигнете:
5 милиарда посещения на месец
900 милиона потребители на месец
От 150 000 издатели по целия свят
107 държави

За постигане на глобалната експозиция. Adnow работи със 150 000 партньори в 107 страни, показва 160,000,000 импресии на ден, като на настолни и мобилни.
Управление на вашата кампания. Получете незабавен достъп и своевременна консултация от нашите местни обслужване на Български език.
Можете да започнете с всякаква сума - минималния "bid" е 0.01$. Но бъдете реалисти, да се пусне един добър тест на рекламна компания, трябва да пусните минимално 30$ за една.
Не забравяйте, вашите реклами ще отидат по rtb търг за модели на cpc.
Adnow осигурява 100% от собствения си трафик. Ние работим директно с издатели и уеб майстори. Предварително одобрение и безопасно, всички наши сайтове имат с 60% трафик от търсячки и социални мрежи, поради това много активна аудитория.
Средния банер AdNow има около 2% КЛИКАБЕЛЬНОСТ.
Типове на рекламни продукти които по-добре се конвертират в AdNow.com:
Красота
Здраве
Загуба на тегло
Комунални услуги
Мобилни Приложения
Електронна търговия
Казино
Теглене
Запознанства

Типове на сайтове и източници на трафик:
Новини – 26%
Мода – 11%
Филми и сериали – 16%
Блогове и форуми – 8%
Здраве и красота – 5%
Начин на приготвяне на храни – 6%

Започнете от тук - adnow.com/advertisers!
И бъдете креативни!

Добра монетизация Ви желаем.
Екип Adnow
 
Native ads рекламата е навсякъде днес!
Едно проучване от AdNow analytical service за Native ads формата
и много интересна информация във статитята за Най успешния рекламен формат в интернет.
Научи повече в AdNow.blog.bg - http://adnow.blog.bg/technology/2016/06/06/.1456317

Добра монетизация Ви желаем.
Екип Adnow
 

Горе