SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Adsense проблем

retro

New member
Здравейте,

Преди няколко седмици /края на ноември/ се виждаше съобщение "Вашите плащания са задържани" понеже не бяха посочени "Детайли за получаване на плащане"

След като вече е посочен Начин на плащане: Western Union Quick Cash, плащанията, вече не са задържани. Но ноември мина и няма плащане на суми, въпреки, че сумата сумарно е малко над лимита от $ 100.

Вероятно е трябвало да се посочат детайлите за плащане преди 15 число на ноември, за да е възможно плащане до края на ноември.

Би следвало до края на декември да се получи плащане.

В профила няма никакви предупредителни съобщения, които да показват, наличие на проблем, който да възпрепятства плащане на натрупаните суми от минали месеци. При това положение, възможно ли е да не се получи плащане до края на декември?
 
Последно редактирано:

Горе