SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

За тези, които могат да отделят 2 минути за здравето си

hristina94

New member
Здравейте, пиша в тази тема, понеже това, което искам да споделя с Вас не се вписва в никоя друга. Освен с писането на статии се занимавам и с дейност, свързана със светлинната терапия Bioptron, предлагаща се от фирма Zepter. Това е уред, който влияе на широк спектър от медицински заболявания - от грип, леки настинки и белези до сърдечно съдови, ревматични и други сериозни заболявания. Искам да предложа на всеки от вас няколко безплатни процедури с уреда, за които може да разберете, ако се свържете с мен чрез ЛС. Процедурите се правят в централния ни офис, който се намира на в гр. София. Разбира се, ако има някой, който не е от тук, но проявява интерес, мога да му изпратя кратки филмчета, тип презентации, които ще го запознаят с Bioptron. Това не е поредният безполезен уред, аз го използвам и мога да кажа, че ефектът е забележителен. Все пак, за да се убедите и Вие в това, трябва сами да опитате и да видите ефекта. Не ви карам да купувате нищо! Целта ни е колкото се може повече хора да се запознаят с този уред, който е сертифициран,медицински такъв и няма странични ефекти. Е, няма да издавам повече, ако някой прояви интерес, може да се свърже с мен за повече подробности и за да разбере как може да си получи безплатните процедури. : )
 
Здрасти, имаш ли някакъв сайт, който дава повече информация за този уред, как действа, за кои болести е подходящ? Това да не би да е нещо от рода на лазерната терапия?
 
Здрасти, точно една от характеристиките му е, че светлината не е лазерна, заради което и няма вредни ефекти. Сайт има, но по принцип хората се запознават с него като ги поканя на презентация, а после и усещат ефекта с безплатните процедури, които им се полагат, заради това, че са дошли на въпросната презентация. Давам сайта, но е друго на място да се чуе и види :) http://bg.bioptron.com/
 
Аха, ясно, мерси за информацията, значи това е нещо различно от лазераната терапия. То и при нея няма вредни ефекти. Ами може ли тогава да използвам случая да те питам, щом спектъра е толкова близък до слънчевата светлина, не може ли просто човек да се излага на слънце и да получи същия ефект?
 
Да възродим темата и да я направим обща за здравето! Искам да се включа с призив към дамите и господата ( повече към дамите) , да се преглеждат редовно за репродуктивни проблеми.
Всичко по темата може да прочетете тук http://www.future-health.bg/invitro-sofia-cena/ И помнене, че превенцията е най- доброто, което можем да правим за здравето си :)
 

Горе