SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

No rich snippets

trifonova

New member
Здравейте, използвахме data-vocabulary.org/Breadcrumb, след като изчезнаха звездичките и прочетохме, че вече това не работи, заменихме с http://schema.org/BreadcrumbList. Обаче минаха повече от 2-3 седмици и все още няма резултат.
Ако търся по "
site:
bravite.com" излизат. Но по нормален сърч (напр. "бравите Варна") - не. Някой може ли да даде съвет/ предположение? Благодаря предварително.
 
Google сам си решава кога да ги показва и кога не.

Имам едно видео, в което обяснявам вариантите да се направят. Погледни го и се увери, че имаш всички подобекти описани подробно:
 
Гледала съм клипчето и сме направили така, както е обяснено.
Значи остава да се надявам, че Google ще реши да върне визуализацията на рейтинга. Мерси :)
 
Google все още май се чуди какво да прави. Ако си потърся публикации от сайта, някои излизат със звездички, макар повечето да нямат. Май това е поредният експеримент, който после ще отпадне. Само ни усложняват живота с глупости. Да си ни класират според качеството на съдържанието и това е, какво се правят на интересни...
 

Горе