SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

За тиретата в домейна и още нещо :)

flasher

New member
homemax.com до колкото виждам се продава. А въпросните могат да си го позволят, така че това им е спасението. Особено ако имат/ще отварят магазини и в други държави.

А може и да заложат на някое от новите gTLD-та, има много подходящи за случая.

Тъпо са постъпили, като не държат регионалния, но не е фатално.
 
не вярвам да отворят магазин другаде поне засега. вече се брандират под home-max.bg така че надали въобще имат намерение да правят каквото и да е друго по въпроса.
това е само БГ марка и можеха да измислят нещо по-уникално
 
Още по-неразумно е това, че избират бранд с две м-та едно след друго, това трудно се произнася на български - Хоуммакс. Най-добрите брандове според мен са нестандартни, а не тези, които други отдавна вече са се сетили да ги вземат, така че flasher е напълно прав.
 
А всъщност домейните отдавна си изпяха песента. Вече потребителите търсят с google, а не пишат директно домейна. И като потърсиш за "homemax", то home-max.bg излиза на първа позиция. Е, вярно че на втора имаме homemax.bg, което е негатив. За сметка на това 3-та и 4-та позиция пак за тях става дума...
 

Горе