SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Смяна на автостъкла?

SisyIv

New member
Здравейте! Не знам дали тук е правилното място, но пиша с молба за съвет по конкретен проблем. Един камион, движещ се пред мен, ми хвърли камъче, което удари по предното стъкло и го спука от дясната страна. Пукнатината е доста голяма и определено се вижда. След три седмици мъжът ми се прибира от чужбина и искам до тогава да съм го сменила. Моля ви да ми препоръчате читав сервиз, който да се справи навреме. Близо до нас има сервиз на Pilkington и се чудех дали да не го пробвам. Някой от вас ползвал ли е услугите им? Иначе съм чувала добри отзиви за сервизите на "Кобра". Ще се радвам да прочета мнения по темата от патили си. Предварително благодаря :)
 
Последно редактирано от модератор:
е то това е за реклама, не за питане по точно

Или е платен материал и аз съм правил така, да не съм вчерашен :D
Във форумите е пълно с такива, ако админите не ги брнат, значи е платено, иначен яма да мине.
Е виж Слвия даже и снимка си е сложила, влязла е от пинтерес и си смили, че няма да я видя от къде е .
И не се прави така
https://www.google.bg/#q=Не+знам+да...но+пиша+с+молба+за+съвет+по+конкретен+проблем.
Силвия пиши си текста различен, така ГГ като види, че е еднакъв няма да имаш голям ефект, ще те изкълве пингвина, после ще идваш тук да пишат какво стана :D

И аз скоро мисля да направя една така форум обиколка на 100 форума, преди години беше супер ефекта, но сега не знам как ще е .
 

Горе