SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Неактивна във "Фейсбук" фирма ще управлява кампанията на ЦИК - 90 000 лв.

Здравейте колеги,

да ни е честита новата "далаверка". Фирма Милива, която спечели държавна поръчка на стойност 90 000 лева. Ще се грижат за поддръжката на FB страницата на ЦИК (по време на изборите през март). Изпращам ви линк към ФБ страницата на въпросната ф-ма (с 10 лайка до вчера и последна побликация през март 2013 с песене на Робин Уилямс). Сайтът им също има "интересна визия". Виждам, че от вчера почват да трупат и FB reviews ама те па все с оценка 1 от 5. Та интересно ми е някой знае ли ги изибощо? Като се порових открих, че са взимали доста евро парички по програми от СУ за подобна услуга. Та так асе правият пари не като нас. Бум 90 бона за поддръжка на ФБ страница - красота.

п.п. Мотото им кърти :D "[FONT=&quot]Милива, защото сме мили и любезни. Защитаваме интересите на клиентите си и печелим доверието с отзивчивост и лоялност.[/FONT]"
 
Последно редактирано:

Горе