SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблеми при зареждането на форума от Megalan

cloxy

Super Moderator
Екип
Възможни са проблеми при зареждането на форума от Megalan. Наскоро му сменихме сървъра, но от Megalan повече от седмица не са си обновявали DNS кеша. В момента има временно пренасочване още няколко дни, след което от SuperHosting.BG ще го премахнат. Имайте го предвид, ако до тогава не си обновят кеша. Ето повече информация директно от SuperHosting:

Здравейте,

Извършихме проверка и доколкото виждаме DNS кеширащите сървъри на Megalan все още връщат старите DNS - и за домейна searchengines.bg:

ns33.superhosting.bg
ns34.superhosting.bg

Тъй като хостинг акаунтът searche е преместен на нов сървър siera, от наша страна днес сме терминирали акаунта от стария сървър hera, като съответно сме изчакали повече от необходимото време за опресняване на DNS информацията. Понеже сървърите на Megalan все още връщат DNS - ите на стария сървър, сайтът е спрял да се зарежда за някои от техните клиенти. В тази връзка, ако сте променили DNS - ите на searchengines.bg преди повече от 72 часа, Ви препоръчваме да се свържете с Megalan за повече информация защо техните сървъри връщат старите DNS записи.

Ние в момента сме възстановили DNS зоната за домейна на стария сървър, като от нея сме го насочили към новия сървър siera, за да може да се зарежда сайтът. Тази настройка ще бъде активна още 7 дни, след което акаунтът ще бъде терминиран от стария сървър. За този период DNS - ите би трябвало да са се опреснили, тъй като стандартният период е от 2 до 48 часа.
 
За: Re: Проблеми при зареждането на форума от Megalan

За: Re: Проблеми при зареждането на форума от Megalan

Нямам проблеми аз.

Те проблемите ще се появят евентуално след седмица, когато от SH премахнат пренасочването от стария акаунт. Затова предупреждавам от сега.
 

Горе