SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Най-накрая нова версия на форума - vBulletin 5.1.3

cloxy

Super Moderator
Екип
След близо година мъки, най-накрая vBulletin пуснаха версия, в която са си оправили бъговете и при която ъпдейтът премина успешно.

Много от бъговете, като бавно зареждане, липсващи форми за писане, грешки към базата и подобни трябва да са оправени. На пръв поглед всичко изглежда добре и хвърчи.

Оглеждайте се за други евентуални бъгове, които могат да възникнат. Надявам се повече да няма проблеми и винаги да сме на най-новата версия :wink: :beer:
 
Да ни е честит! Първият бъг, който веднага забелязах, че си стои, са индикаторите за подпис и присъствие онлайн - местят се и изчизват, както и преди. :clap:
 
Ам ... моя аватар някак си не ми се струва добре, така хвърчащ :)
d37cdd81_o.png


пп Това е на Firefox 35.0.1, не съм гледал с други браузъри дали е така.

пп2 Сега е ок вече, не знам дали е от кода, или пък за дето си изтрих кеша, но вече си излиза съвсем прилично :)
 
Последно редактирано:
Форумът е обновен до версия 5.1.6, в която са оправени страшно много бъгове или поне така казват. При мен върви много добре и бързо, надявам се и при вас.

Надявам се също така проблемът с мистериозно заключените теми (в които някои потребители не могат да пишат) да се е оправил.
 

Горе