SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам: Muhahaha.info - сайт за забавление и любопитни публикации

Mishef

New member
Здравейте,

искам да продам един от проектите си: www.muhahaha.info

Описания: Сайта е на система Wordpress, използващ модифициран премиум темплейт. Muhahaha е изграден по подобие на сайтове, като 9gag и BuzzFeed, като работи добре с видео постове, снимкови, както и GIF постове. В Muhahaha може да се публикува от страна на потребителите, като има Facebook вход и регистрация, освен стандартните. За момента има 741 публикации, разпределени по различните категории.

В Google има индексирани 2410 страници.




Причина за продажба: Недостатъчно време за поддържане и развиване на проекта.

От месец насам в уеб сайта не е публикувано нищо. Основния трафик е от социалните мрежи, като беше предприето и пренаписване на публикациите, като добавяне на 1-2 допълнителни изречения към някои от тях, което неминуемо води до увеличаване на органичния трафик.

В най-добрите си дни, Мухата имаше 1400 посещения на ден от социалните мрежи, като в момента само от органичен трафик прави по 20 посещения на ден, без да е било споделяно нищо последните месец и нещо.

Какво се продава: Домейна, файловете на сайта и бази данни, източниците за бъдещи публикации и абсолютно всичко прилежащо на проекта!

Цена: 200 лева

Ако имате нужда от допълнителна информация - лично съобщение.
 
Последно редактирано:
hint: потърси Тервел Няголов, опитай чрез контактите му онлайн, и му кажи че аз съм те посъветвал, той държи и развива дузини такива сайтове, най-малкото може да те препрати на заинтересован купувач.
Моля !
 

Горе