SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Някой ползвал ли е underground link trade офертита на Fantomaster ?

G

Guest

Guest
Вчера си писах с Ralf и ми прати доста хубави цени за доста добри link blast-ове, но реших и да проуча пазара ако някой друг е купувал от него. Цените са височки, но човека стара и утвърдена кримка, и със сигурност качеството е над средноиндийското, но искам да видя дали някой друг ги е ползвал.

Както самия той казва, доста добре е ако се мятат върху странични домейни, дето и ако изгърмят няма да ти потънат всичките гемии.

Някой ?
 
Последно редактирано:
Аз не съм и честно казано не мога да гадая за ефекта, най-лесният вариянт е да пробваш нещо по евтино върху сайт на конкуренцията, ако има ефект ще разбереш какъв е без рискове :)
 
Datz nasty, по-добре е да се хвърлят върху страничен домейн, не върху някой главен, както самия Ralf съветва.
Да ги изсипеш върху конкуренцията е нещо като "Не сакам я да съм добре", освен това не са от най-евтините, за сметка на качеството, той е със сигурност trustworthy.
 

Горе