SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам know-how !

G

Guest

Guest
Предлагам обучение в тактики, стратегии и техники, които са малко популярни и недотам известни, предимно с фокус на привличане на натурални линкове, но също така нестандартни и свръхефективни практики в базови оптимизационно подходи. Методите са изпробвани и динамично подобрявани от години в различен мащаб - от микроскопични, локални проектченца, до такива в хипер агресивни ниши от глобален мащаб. Голяма част от действията са базирани не само на познания в областта на информационните технологии, но са подплатени с квантово-физични и напредничави математически модели, нещо като SEO с двигатели на UFO.

Работя на световната сцена от години в предимно глобални проекти и това предложение цели да ви помогне да излезнете от застоя на комфортната зона на малкия ви локален пазар.

Поради естеството на ситуацията, часовата ми ставка ще е съобразена с българските стандарти, освен това обучението ще е NDA за първия отзовал се, сиреч не ще е в конкуренция със самото себе си.

Това е LinkedIn профила ми за референции: http://www.linkedin.com/in/boriskrumov

Офертата е времево ограничена, защото съвсем скоро заминавам за SE Asia.

FIFO - first in, first out :)

Cheerz !
Борис
 

Горе