SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Качествена Поддръжка и Развитие на Wordpress/Joomla/Къстъм Сайтове

VMiloykov

New member
Имате сайтове, за които нямате време и/или нужните знания, за да ги поддържате и развивате? Нужна Ви е услуга, която да Ви освободи от този ангажимент, а Вие да се съсредоточите върху бизнеса си?

7603327P.jpg



Спрете да търсите! Ние Ви предлагаме точно това - месечна поддръжка и развитие на Вашите сайтове на достъпни цени. Услугата, която ще Ви помогне да спечелите повече време за себе си и бизнеса.

Обръщаме специално внимание на всеки един наш клиент, независимо от големината и типа на бизнеса му, защото знаем, че това което ни доверява е не само един код и файлове, а неговото онлайн присъствие. Ето защо, ние винаги подхождаме с отговорност и професионализъм, което ще потвърдят и нашите клиенти.

Системите, които поддържаме и развиваме на месечна база са WordPress и Joomla. Къстъм системата? Никакъв проблем. Ще се погрижим и за това. Нужно е да ни пуснете запитване, за да се запознаем от близо с нея и да ви дадем по-адекватно предложение.

Услугите, които предоставяме вървят с хостинг от CooliceHost. Вярваме, че бързината и качеството трябва да отговарят на последните тенденции, за това си позволихме и ползването на техните услуги. Също така смятаме, че форумът, се явява и канал за комуникация, която CooliceHost следи постоянно. Още една причина да се възползваме от тях.

7605822I.png

*Разликата в цените на различните планове е заради разликата в хостинг ресурсите, които ползва даден сайт. По-големите планове са за по-голями сайтове, поради нуждата на повече ресурси.

Срещу допълнително заплащане можем да включим още:

• Добавяне на новини, статии, снимки, модули (цената се сформира според работата);
• Писане на статии – 1 лв. за 100 думи.

Обслужване на клиенти чрез:

• Email
• Телефон



Важно:

Всеки един нов клиент има правото да се откаже от услугите ни в рамките на 15 дни от стартирането на работата, като парите му ще бъдат възстановени частично, според извършеното до момента:

- Ако се е възползвал от услугата 1-5 дни - 90% от сумата ще бъде върната;
- Ако се е възползвал от услугата 5-10 дни - 70% от сумата ще бъде върната;
- Ако се е възползвал от услугата 10-15 дни - 50% от сумата ще бъде върната.

Какво ще получите от нашите услуги?

1. Професионално и светкавично обслужване;
2. Опитът на експерти с над 5 години в областта;
3. Ценно време;
4. Бързи и положителни резултати;
5. Качество на достъпни цени.

Вашата работа е да развивате бизнес си, нашата - да ви помогнем той да съществува и расте в уеб пространството. Ние ще се погрижим за всичко, което на Вас не ви е работа.

Ако имате въпроси или искате да поръчате, може да се свържете с нас тук във форума или на мейл office[at]mywit.me.
Очакваме Ви!

P.S. Мниния за мен и услугата, може да прочетете в тази тема, където предлагам услугите си отдавна: Линк
 
Всяка година последните дни от изминаващата година и преди Коледа, ние от MyWIT предлагаме промоция на услугата ни поддръжка на WordPress сайтове. Това е единственият път в годината, когато пускаме промоция. Само сега Ви предлагаме -15% отстъпка за пакетите Medium и Big, и -10% за пакета Small. Само и единствено в дните до Коледа може да се възползвате от тази промоция.
За да се възползвате от намалението трябва да предплатите за период от 4 месеца за пакетите Medium и Big, и за 6 месеца за пакета Small. При предплащане за 4 месеца пакета Medium Ви излиза 300лв на нормална цена, с отстъпката Вие ще платите само 255лв. За плана Big на нормална цена Вие трябва да заплатите 396лв, сега с отстъпката ще Ви излезе само 336лв! За най-малките пакети нормалната цена за 7 месеца е 420лв, сега ще платите 378лв. Най-важното е, че след изтичане на предплатеният от Вас период, Вие ще продължите да плащате промоционалната цена без да трябва да предплащате за повече от текущият месец, ако не желаете.

Ако имате въпроси може да ни пишете на office[at]mywit.me или да ни се обадите на +359 88 739 8068.
 
Ако имате въпроси пишете ни на office[at]mywit.me или ни се обадите да се чуем на +359 88 739 8068.
 

Горе