SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся писател на обикновени статии на български

mrgee

New member
Създавам сайт с Амазон продукти и ми трябва човек който да пише по една статия с 200-300 думи всеки ден (по възможност и повече).

Темата е свързана с технологии.

Плащам по банков път.
 
@Аптраил, май не сте запознат с пазара на писане на статии. Първо, че статиите не са на английски а български и тарифата за бг статии е доста по-ниска заради по-ниския доход, който евентуално ще генерират в последствие. Второ, не се интересувам от статии на академично ниво, подкрепени с факти и мнения. Просто преглеждане на съществуващи reviews от амазон и перифразиране с твои думи. :)

Водейки се от горната информация, ако сте готов да коригирате офертата си - моля да ми пишете на лично.
 
1,20 лева за 100 думи е последната ми оферта :) Всеки оценява труда и времето си различно. Също така, доста добре съм запознат с копирайтърството за нашия и за западния пазар, тъй като не пиша от вчера :)

Поздрави
 

Горе