SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам два пакета, всеки по 10 статии

PishaStatii

New member
Здравейте, продавам 2 пакета, всеки по 10 статии. Един на тема плодове, а другия - зеленчуци. Първият пакет на тема плодове съдържа 10 произволно избрани от мен и описани плода, кратки данни, описания и по едно изображение. Включени са термини от химията, биологията и медицината. Същото важи и за пакета от 10 статии на тематика зеленчуци. И двата пакета са проверени с Аdvego Plagatius, като всяка статия е с уникалност над 95% до 100 %. Статиите са написани на български език, като всяка статия е приблизително 500 думи и нагоре. Цената на пакета плодове е 50 лв., цената на пакета зеленчуци - 50 лв. При закупуване на двата пакета правя отстъпка 20 лв. Изпращам демо на няколко статии, за да може всеки, който се интересува от закупуването на тези статии да се запознае по-подробно и да знае за какво плаща. Изпращам пакетите след извършено плащане. Приемам плащания по банков път.
Приемам заявки за писане на статии на различни теми на български език. Ще се радвам на дългосрочни контакти (предлагам отстъпки). При желание мога да представя моето портфолио. За повече информация пишете ЛС. Благодаря Ви за отделеното време и внимание! Поздрави!
 
Последно редактирано:

Горе