SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Размяна на връзки! Тема: новинарски сайт

OnBizFrog

New member
Здравейте! Търся да разменя връзки с хора, които поддържат медийни/новинарски сайтове. Съдържанието на сайта е уникално, като всеки ден (почти всеки ден) се обновява. Сайта няма и една година, така че за спамерско съдържание и дума не може да става. Очаквам от интересуващите се да имат блог/сайт със съдържание на тема: технологични новини, икономика, предприемачество, иновации, крипто-валути, бизнес управление, финанси, изкуствен интелект и други подобни.

Засега нямам кой знае колко посетители, затова трафик не мога да ви гарантирам, но ако искате да имате линк в чист сайт, предполагам, че няма да съжалявате. Без да дрънкам повече ще пусна и линк към сайта, за да го видите: www.onbizfrog.com

Моля, желаещите да разменим връзки да пишат на userado@protonmail.com
Моля, не ми пишете тук във форума, отговорът ще се забави много. :)

Желая на всички приятна работа и висок оборот!
 

Горе