SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся блогове/онлайн списания приемащи guest posting по темите SEO,уеб дизайн и т.н

razor

New member
Здравейте,

търся блогове/онлайн списания на български език на тема SEO,уеб дизайн,социални мрежи, AdWords и т.н. , които приемат, или са съгласни да започнат такава практика, безплатен guest posting.

Не търся директории за статии, защото част от тях са доста спамаджийски, а и е трудно да се намери директория с толкова тясна тематика.

Предпочитам да работя с блогове, където има модерация, сайтът се следи и можем да осъществяваме комуникация. Говоря за редовно изпращане на материали, с проверена информация, и публикуването им.

Надявам се да осъществим Win-Win ситуация, където и двамата да печелим от съдържанието, от гледна точка на SEO, увеличаване на трафика и ползата на потребителите. Не говоря за блогове на колеги, където ще си бъдем конкуренция. Има подобна тема и в predpriemach :
predpriemach.com/showthread.php?t=54224&p=607559#post607559

Можете да ми пишете тук с предложения или на ЛС.

Благодаря.
 
Здравей,
Мога да ти предложа моя блог - myblogroll.eu. В него има статии на тези теми. Ако имаш интерес пиши ми на мейла или през формата за контакт в блога.
 

Горе