SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Най-малоумното съобщение в Google Webmaster Tools

cloxy

Super Moderator
Екип
Google стават все по-зле с всеки изминал ден. Това съобщение, което видях днес е без липса на всякаква логика:

https://fakturi.com/: Възможни прекъсвания в работата
22 ноември 2014 г. Уважаеми собственико или уеб администраторе на https://fakturi.com/
Докато обхождахме сайта Ви, забелязахме увеличение на броя спорадични грешки от тип „soft 404“ около 2014-11-22 18:00 Координирано универсално време (UTC) (Лондон, Дъблин, Единбург). Може в работата на сайта Ви да е имало прекъсвания. Възможно е тези проблеми да са разрешени. Ето някои примерни страници, при които възникнаха грешки от горепосочения тип:

За още информация вижте Помощния ни център:
Грешки от тип „soft 404“

Това са сайт с 5-6 страници, които са пълни с уникален текст.
 
Още една простотия при друг сайт - бил съм злоупотребявал с Microdata за оценки, защото всичките ми оценки били едни и същи. Еми да, едни и същи са - нула, защото още никой не е оценявал продуктите. 0 е по подразбиране оценката, малоумници.
 
Pamir, Например тези отвратителни страници, които се създават при някои CMS-и от сорта на error.html дето връща статус код 200 :D
 
Clipboard01.jpg

Съобщенията на Гошо са нескончаем извор на тъпотии. Мога да дам за пример съобщетието за грешка, защото къстъм ерор страницата ми връщала хедър 404, а преди това пък беше, че връщала 200. В папката има файл индекс.хтмл, който връща наистина 404, ама нали като потърсиш нещо дето го няма, сървърът те праща на тази страница и тя ти дава нужния хедър.И тези не знаят какво искат. Няма угода...
 
Последно редактирано:

Горе