SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Оптимизация на фирмен каталог - съвети и препоръки

GCH Digital

New member
Здравейте. Работя като част от екипа на бизнес каталог и бих желал да се запозная с някои основни детайли около оптимизирането му. Доколкото имам информация, един от сериозните фактори за добрата оптимизация на такъв каталог е базата данни с фирми и броя им. Бих се радвал, ако някой SEO гуру даде съвети, относно оптимизацията му. Благодаря ви, поздрави.
 
Ами трябва както да се оптимизира каталога като цяло така и отделни продукти в него
Прати ми ги на л.с.

Не е задължително. Ако продуктите са нискоконкуренти, може да сложи линкове на рандом, където му падне, но линковете са си струват. Така целия каталог ще се дигни и лесните продукти ще се появяват, трудно няма.
Ако трябва да се оптимизират всичките категории, които вероятно ще станат стотици, за мен това си е самоубийство – ако се касира по печки, перални.. и там да има фирми, става загуба на сео.
А за броя на фирмите, това е така, но в описанието трябва да има стойностна информация, не само данни за контакти. Всяка една фирма трябва да напише подробно инфо, какво предлага нещо от сорта на 1000 думи, с всички стоки, услуги и спецификации, когато човек погледне да му стане ясно, а не просто текст, да се пушат 1000 думи и да се мисли, че бота сам ще си ги чете и ще му харесат.
 
Благодаря ви за информацията, ако някой може да добави още нещо, на линия съм. Поздрави.
 

Горе