SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Задаване на приоритетност за някои страници

yordanp

New member
Имам един сайт с форум. След индексирането на всички страници от Яндекс, темите от форума започнаха да излизат по-напред от тези в сайта.
В сайта имам статии, които са оптимизирани по определени запитвания и искам те да излизат за сметка случайни теми от форума?
Има ли начин да задам приоритетност на определени страници от сайта.
Или не знам ако сложа линкове от тези страници на форума за определените запитвания към сайта ...
 
Re: Задаване на приоритетност за някои страници

Надявам се да има начин, но да не е толкова джелатски, че да спре индексирането на темите от форума, например с robots.txt
 
Re: Задаване на приоритетност за някои страници

Е, чак пък толкова. Просто слагаш ифраме на желаната страница в страницата от форума, която се класира по-добре. Разбира се, недей да "криеш" истинското съдържание. Казах ти, джелатско е.
 
Re: Задаване на приоритетност за някои страници

Търсачките обичат форуми. Обичат това, че се обновява съдържанието. Ако успееш да насърчиш да се пишат коментари примерно в статиите ти и там ще има обновяване. Приоритетност, не знам. Не мисля, че може. Можеш да сложиш линк към статиите от форума. Но това не ти гарантира нищо. Може дори да помогне на форума да се класира, защото има релевантни линкове вече :D. Или можеш просто да използваш форума, щом толкова го обичат търсачките, да го класираш още по-добре от сайта. А във форума насочвай трафика към където си искаш вече по някакъв начин - линкове, банери, iframe.
 

Горе