SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за кирилица и латиница в мета заглавие и описание

nobreak

New member
Здравейте. По принцип като си вкарвам офертите гледам да събера марката на продукта и на кирилица и на латиница, примерно Моторен трион Щил - Stihl MS 250, а не само Моторен трион Stihl MS 250. По принцип има много хора търсят щил на кирилица, а не на латиница. Как според вас е по добре?
Благодаря.
 
Според мен - пробвай да направиш експеримент и да останеш само със "Моторен трион stihl MS 250". Търсачките стават все по-умни и например като напиша "Ксерос" излиза сайта на Xerox. Та да се върнем на експеримента - направи експеримент като 10 уреда си ги драсни като stihl, други десет като щил, и третите направи някакъв хибрид. След което виж със WMT/GA коя от тези групи ще се класира по-добре. Отделно моторен трион за БГ си има един хууубав термин - "бензинопил"; алтернативата е "моторна резачка", а може да има и още няколко "професионални" термина за които като неспециалисти да си нямаме и най-малка идея.

Потребителите ще ти подскажат кое се търси повече и как по-добре да го изписваш.
 

Горе