SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво обърках?

lipa

New member
Моя сайт сайт стана на 2 години още март месец, повечето статии сам ги писал аз, уникални са, естествени са без излишни накругки. И не става, няма посетители и това е! Колкото повече пиша статии, толкова по назад се класирам в търсачките... Вярно, че конкуренцията е все по-голяма ама пред мен са някакви смешни блогове с по две статии. Нищо забранено не правя... защо Гугал ми обърща гръб? Бях ПР3 паднах на две. Помогнете...

http://ufoport.com/
 
PR-a Калине не трябва да те притеснява. Приеми го просто като число засега.

Истината е че за позициониране по-нагоре трябват връзки. Виж Majestic, Ahrefs, OpenSiteExplorer, WebMeUp (и подобните услуги) какви връзки имаш ти и какви има конкуренцията. Така лампичката ще ти светне. Преди няколко дена гледах презентация на Brian Dean от Backlinko който каза нещо което и мен ме порази. Въпроса беше какъв процент от времето пишеш съдържание и какъв процент го промотираш. Отговора беше 20%:80%

Реално погледнато човека си е прав. Може и да направиш сайта със най-уникалното съдържание в интернет и да си е лично твое и т.н. И само 10 човека да влизат дневно. Или дори и по-малко. Човека сподели много ценни идеи за шерване на съдържание които скоро ще ги експериментирам лично.
 
Според мен ако се подобри малко дизайна и ако се сложат видео материали ще стане по-атрактивен за потребителите и ще има повече посещения, иначе тематиката е доста актуална и интересна. Успех!
 
im-not-saying-its-aliens-but-its-aliens.jpg
, съпланетянино !
 
Съгласен съм с казаното от Mobilio и pepo_99. Първо е необходимо да промотираш съдържанието си. Винаги съм смятал, че да създадеш уникално полезен, интересен и хубав сайт, е като да направиш супер атрактивен магазин или луна парк в гората. Трябва ти път и указания как да стигнат до него хората, иначе си остава да му се радваш само ти. Съгласен съм и с това, че ако направиш английска версия и я промотираш, ще имаш реален шанс да се радваш на голям успех. Опитай да изградиш няколко добри връзки към сайта и виж как ще се променят нещата. Съветвам те да промениш малко дизайна.
Успех!
 

Горе