SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Дайте съвет как да оптимизирам сайт в ниша с голяма конкуренция

iisark

New member
Здравейте,

Захванах се с проект, с който незнам дали мога да се справя. Искам да оптимизирам сайт за хамали, който да излиза на следните ключови думи: хамалски услуги, хамали, хамалски услуги софия, хамали софия, хамали цени софия, хамали цени. Дайте съвет какво е основното, което трябва да се направи, когато нишата е толкова конкурентна, за да постигна 1-ва страница на всички тези ключови думи? Ето ви линк, за да разгледате сайта: http://tophamali.com .Според вас справил ли съм се със он пейдж seo-то?
 
Един съвет, първо вземи прочети какво е SEO, какви са основните правила в първоначалните му стъпки. Как се групитат ключови думи, как да ги използваш като наситесност без да се прекалява с тях, как да пишеш текстове ,какво са тагове,мета дискрипшън, title, уникален текст... нещата са много , а да изкараш сайт на първа страница е много трудоемък и дълготраен процес
 
Колегата ти е дал много добър съвет! Когато научиш всички тези неща, ще можеш да се заемеш със същинската част :)
 
Не е лошо че питаш но си попаднал на сайта с лъвовете които отимизират в тази ниша.
Успех, ще ти е нужен :)
 
шанса ти да излезеш на първа страница е минимален
пример
ключова дума "хамалски услуги" - 1000 търсения месечно, висока конкуренция , оферта за цена за клин от Adwords - 2.07лв .
ключова дума "хамалски услуги софия" - 390 търсения месечно, средна конкуренция , оферта за цена за клин от Adwords - 2.39лв .

като начало - рекламирай в адуордс или фейса , избери си САМО една ключова дума и оптимизирай по нея , онпейджа в такава конкуренция изобщо няма да ти помогне , купувай линкове , статиии и т.н.

Успех .
За България лично мой опит е че един сайт трябва да е на поне една година , за да може да се класира някак си
 

Горе