SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво да правя когато категория в ел.магазин остане празна

okli

New member
Здравейте, аз продължавам с въпросите надявам се че ще бъдат полезни и за други стига да има смислени отговори от хора които имат опит и желаят да споделят.

Какво правите когато дадена категория в магазина ви остане празна по някаква причина за определен период от време. Няма продукти в категорията примерно за месец.
Какво правите за да не изпаднете в резултатите на търсачките?

Споделете какво според вас е редно да се направи и как.
 
Ако ти е важна категорията, да се класираш по нея, следва в нея да има достатъчно текст. Ако е така и текстът е достатъчно полезен, не виждам причина защо да изпада от резултатите, дори да няма продукти вътре.
 
Като нямаш продукти , какъв е смисъла от категорията . Ако оставиш продукти , а пишеш изчерпана наличност дразниш потребителите и ти бият хикса на сайта :) Та по добре си набави продуктите :)
 
Не е хубаво да стои празна дълго време, ако все пак не искаш да я премахваш, съветите от колегите по-горе биха свършили работа. Иначе задължително освен текст или изчерпани продукти добави и препратка към друга част на онлайн магазина - това е добре не само за търсещите машини, но и за самите потребители. :)
 

Горе