SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Вътрешни линкове правилно построяване алт текст и т.н.

sweety

New member
За съжаление не знам с какъв израз да търся в гоогле информацията която ще опиша.
Иска и се да разбера правилни начин за вмъкване на линкове върху ключови думи в статии. Кое е от значение самата дума върху която ще се клика или алт текста. Какъв трябва да бъде алт текста. Примерно ако ключовата дума е "шнапер" какъв трябва да бъде алт текста "Повече информация" или нещо от рода на "Спецификация на шнаперите" или "Видове шнапери". Какво е значението на алт текста... трябва ли да фигурира ключова дума в него, изречение ли трябва да бъде, колко дълъг трябва да е алт текста. Относно ключовата дума трябва ли да е удебелена оцветена подчертана и т.н.
Благодаря предварително за насоките.
 
Привет
Не говоря за снимки а за статия и избрани думи които се линкват към други статии...
 
Благодаря за отговора.
Искаш да кажеш, че текста който се появява като задържиш мишката над линка е без значение какво ще пише, дали ще е дума или изречение и т.н.
 
А аз искам да попитам в описанието на един продукт от дадена категория може ли да се слагат линкове към главната страница indexа.
И още индин въпрос, ако има в дадено описание НАПРИМЕР : няколко пъти ключува дума "дамски обувки" грешка ли е ако всеки път се линква към категория "дамски обувки" или е достатъчно само един път.

Благодаря
 

Горе