SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Текстове от сайт производител към сайт дистрибутор. Дублирано съдържание???

sweety

New member
Привет
Искам да попитам как да използвам текстовете, предоставени от производител и публикувани в неговия сайт. Как да ги сложа в сайт не дистрибутор. Вероятно отчита дублирано съдържание. В момента съм ги сложил да не ги следва и индексира тези статии. Има ли някакъв начин с който да се покаже че целта на тези копирани текстове не е злоупотреба, а цели да информира постителите на сайта за особеностни на различни гами продукти. Тези статии не търпят някаква художествена преработка преразказ и т.н.
 
Ако е магазин, не е чак такъв проблем, че се дублира съдържанието. Търсачките знаят, че при магазините няма как всичко да е на 100% уникално.

Все-пак е добре да предоставиш някаква добавена стойност, примерно да се напише първия абзац на ръка, който да обобщава продукта.

Също така да се пуснат коментари, за да може потребителите също да генерират съдържание.

Във видеото към поста обсъждаме и тази тема и има интересни решения.
 
Благодаря за отговора.
Преди да гледам видеото искам да кажа нещо за коментарите с цел гненриране на съдържание...
Има ли подобна опция има опасности...
доста хора ще изкажат мнение слагай проверка за ботове и антиспам кодове и т.н.
последния месец с това се боря има всякакви защити но вече вкарват ръчно, т.е. прескачат антиспам проверката... и ръчно одобрение... направо ги спрях опциите за коментарите и без това по българските земи коментари рядко се оставят да не кажа въобще..... ако някой каже че след като сложи антиспам защита и ръчно одобряване на коментарите трафика към сайта му намалява се лъже... нека си погледне логовете... трафика остава натоварването на сайта спада много бавно... опити от зловредни скриптове продължават... така че коментарите са нож с две остриета... дори и винаги да сте били с ръчно одобрение и антиспам защита има вероятност сайта ви да гненерира нежелан трафик... то там спада производителността на сайта от там отражение и в оптимизацията за търсачките с бавното си зареждане...
 

Горе