SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ФБ страница с конкретно съдържание - разрешено ли е или не?

devil

manual QA
Добър ви ден хора (и други същества),

Продължавам да се ровя в Правила за ползване на ФБ, но все още не мога да намеря отговор на следния въпрос - имам сайт за цинична поезия (95% от съдържанието е текст, без изображения) и съответно искам да му направя страница във ФБ, само че не мога да разбера дали такова съдържание е разрешено или не.

И друг въпрос (в случай, че се окаже, че това съдържание е приемливо) - кое е по-добре: да създам страницата към личния си профил или да направя отделен профил, към който да създам и съответната странаца?
 
За: ФБ страница с конкретно съдържание - разрешено ли е или не?

За: ФБ страница с конкретно съдържание - разрешено ли е или не?

Всякакво ****уално съдържание е забранено. Друг е въпроса, че докато няма определен процент доклади - съдържанието си стои непокътнатно.

pepo_999, няма нищо такова! Всички проекти си ги държа на личния профил. Досега профила ми е бил наказван 6 пъти заради различни страници. Наказанията са различни. Последния път имах 2 предупреждения едно след друго заради една страница, на третото затриха страницата и профила ми пак получи някакво наказание. Но не могат да ти затрият личния профил току-така.
Затова и съвета е ако ще е сериозен проект - слагай го на личния си профил. Ако е просто за спорта - пускай го на друг профил.
 

Горе