SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Актуализация за собствениците и мениджърите на страници в Google+

cloxy

Super Moderator
Екип
Актуализация за собствениците и мениджърите на страници в Google+

11 октомври 2013 г.

Здравейте,

С настоящото Ви известяваме, че на 11 ноември 2013 г. ще актуализираме Общите условия на Google. Можете да прочетете обобщение на предстоящите промени тук. Също така добавихме нова настройка, която Ви дава повече контрол върху местата в Google и мрежата, където се показват името, снимката и действията на страницата Ви.

Какво се случва?

Актуализирахме Общите условия на Google, включително с промени, касаещи употребата от страна на Google на името, снимката и действията на страницата Ви.

Google+ е проектиран да позволи откриването на съдържанието Ви, например като показва подходящо за контекста съдържание или действия, когато може да са интересни за другите хора. Наричаме тези препоръки „споделени препоръки“. Промените в Общите условия изясняват подробности за начина, по който името, снимката и подходящата активност на страницата Ви може да се показват в споделени препоръки. Ако например страницата Ви публично следи друга страница, Google може да показва това действие с името и снимката на Вашата, когато това е подходящо и от полза за потребителите, включително в реклами.

Вие контролирате какво споделяте в Google. Настройките на страницата Ви за споделяне не са засегнати и както винаги, ако сте споделили нещо с ограничена аудитория, се съобразяваме с това.

Какво мога да направя?

Новата настройка за споделени препоръки Ви позволява да контролирате начина, по който името и снимката на страницата Ви и действията Ви (като например означавания с +1, Ваши отзиви или публикувани от Вас коментари) може да се показват в реклами. Настройката не се отразява върху другите места, където е възможно да се показват името и снимката на страницата Ви. Имате достъп до настройката от таблото за управление на страницата си и можете да я промените по всяко време. Ако изключите настройката, може да не сте в състояние да използвате определени функции, докато не я активирате отново.

Ако управлявате няколко страници, всяка си има собствена настройка. Страниците, които управлявате понастоящем, са изброени по-долу:

[моите страници]

Преглед на страниците Ви в Google+

Промените в Общите условия влизат в сила от 11 ноември 2013 г. Ако не предприемете нищо, настройката за споделени препоръки ще бъде включена.

Къде мога да науча повече?

За да научите повече за тези актуализации за Google+ Страници, можете да прегледате актуализираните Общи условия на Google, както и Помощния център на Google+.

Моля, също така прочетете актуализираните Допълнителни общи условия на Google+ Страници.

Благодаря,
Екипът на Google+

Днес са ми го разпратили на всички пощи. Някой разбра ли за какво става дума?
 
Последно редактирано:
За: Актуализация за собствениците и мениджърите на страници в Google+

За: Актуализация за собствениците и мениджърите на страници в Google+

Май за това
 
Re: За: Актуализация за собствениците и мениджърите на страници в Google+

Re: За: Актуализация за собствениците и мениджърите на страници в Google+


Драго, то ако е така облагите са повече за тях :)

и това е полезно - http://marketingland.com/faq-google-shared-endorsement-ads-61422

https://plus.google.com/settings/endorsements
 

Горе