SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Увеличаване на изображение в "Джаджи" на wordpress

tiberii

New member
Здравейте искам да увелича изображението показващо се в меню джаджи но не откривам в кой файл е. Може ли за малко насока къде да ровя.
Благодаря ви!
 
Последно редактирано:
Изтегли темата и с програма за търсене във файлове търси за някаква дума, която се ползва в кода около мястото дето ти трябва. Примерно име на css клас или числото 36. Като видиш в кои файлове се среща тази дума ще откриеш къде е кода за тази джаджа.
 
Ами гледам че не е скалирана само от css , а самата картинка си е с реални размери 36x36, трябва да намериш къде в кода става това, не съм гледал какви плъгини и widget-и ползва сайта, но е възможно да иамт настройка за промяна на ози размер и работите да станат без бутане по кода. Ако не се оправиш ми пиши и ще помогна, но ще м итрябва достъп до панела на wordpress и за ftp евентуално ако се наложи чрез кода да станат работите.
 
Пуснах всички файлове в notepad++ но не намерих нищо от сорта на img[Attributes Style] { със 36 пиксела.Същият плъгин ползвам и на друг сайт на който изображенията излизат по големи.Мисля че темата тук ги смалява.Търсих в настройките на плъгина но има само за корекция на "Най преглеждано" но не и за показване на постовете.Плъгина е един и същ.
 

Горе