SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Алтернатива на Hostgator

usmivkata

New member
Hostgator отново не работи. Напоследък, това явление доста зачести и се чудя дали да не го сменя. За съжаление не съм на ясно на къде да се насоча. Трябва ми стабилен, солиден, споделен хостинг в чужбина.

Знам, че има подобни теми във форума, но се надявам на предложения базирани на по-нова информация.
 
Опитай siteground. Има подходящи стартови пакети + доста екстри: статик и динамик контент кеш, мемкеш, стейджинг и т.н. Имаш възможност за колокейшън на 3 континента при регистрация.

п.с. не работи е много общо понятие. Кое не работи ? уеб, фтп, проблем със сайта, ССЛ....?? какви проверки направи ? какво каза съпорта ? дай да видим дали може да помогнем ...
 
No Title

Ами 16+ часа всичките им клиенти нямат сайтове. Трети път за малко повече от половин година.

Мерси за предложението, ние точно siteground обсъждахме.
 

Прикачени файлове

  • photo1310.jpg
    photo1310.jpg
    63.5 KB · Преглеждания: 0
Едва ли има хостинг, който не му излизат проблеми от време на време. При всеки клиент и при всеки сърър се случват различни неща и всеки ще ти каже неговия опит. Малко непостижима цел ми изглежда да се търси перфектния хостинг.
 
ами ... стандартния темплейт за нетуорк ишу :) Както scoobydoo каза, едва ли ще намериш шеръд хостинг без проблеми. В сайтграунд имаш възможност за 30 дена тест и евентуално фул рефунд ако не ти хареса. Взимаш стартъп план, насочваш А рекърда и тестваш :) А ...има и безплатен трансфер за 1 апликация.
 
Алтернатива също е да разгледаш предложенията на DigitalOcean, Amazon EC2, Linode, RackSpace и M$ Azure

Проблема е, че ще трябва да имаш *nix опит като администратор.
 
Много зависи точно за какво ти трябва. За малки неща на мен ми върши работа споделения хостинг на NameCheap. Много е изгоден откъм цена/качество и до сега не съм имал проблеми. От съпорта каквото съм поискал са го правили, а знаете, че аз имам доста изисквания :)
 

Горе