SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Безплатен DNS хостинг с лятната промоция на ClouDNS.net

cloudns

New member
logo_200x110.png

Лятна DNS Промоция
Нека лятото започне с нашата DNS промоция за всички нови клиенти!

С промоционален код PREMIUM-SUMMER-2015 получавате 6 месеца Personal plan с Managed DNS hosting за 40 домейна с неограничени записи и 14 DNS сървъра, разположени на 5 континента.
Цената на услугата е $12.00, но сега за всички наши нови клиенти е БЕЗПЛАТНО! Премиум DNS хостинга е с 100% Uptime SLA.

С промоционален код DDOS-SUMMER-2015 получавате 6 месеца DDoS Professional plan с DDoS Protected DNS hosting за 50 домейна с неограничени записи и 4 DDoS Protected DNS сървъра,
разположени в Европа и Северна Америка. Цената на услугата е $27.00, но сега за всички наши нови клиенти е БЕЗПЛАТНО! Нашият DDoS Protected DNS хостинг е със защита до 10Gbps с 1,000% Uptime SLA.

DNS услугите, предлагани от ClouDNS.net включват разширени професионални функционалности като Secondary DNS, Reverse DNS, Dynamic DNS, DNS Branding (Vanity DNS), Mail Forwarding, Domain parking, Web Redirects и други.

Промоцията е активна до края на месец Август 2015 за нови клиенти. Всеки нов регистриран акаунт може да използва само един промоционален код.
Можете да въведете промоционалния код, след като влезете в акаунта си, от меню Subscriptions, под-мено Vouchers.

Домейн промоции през Юли
.UNO само за $4.95
.PARTY само за $5.95
.WEBSITE само за $5.95
.CO само за $7.95
.CLUB само за $7.95
.CHRISTMAS само за $9.95
.BLACKFRIDAY само за $10.45
.PRO само за $12.45
.DESIGN само за $19.45
.HOST само за $25.45
Списък с всички промоционални домейни

Имате въпрос?
Пишете ни на sales@cloudns.net
 

Горе