SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Adsense CTR

Re: Adsense CTR

@scoobydoo Искам да ти кажа, че при мене изобщо не е така и то, на база, 4-5 години!
Картинката ти е красива, но само заблуждава новобранците...Процентното разпределение е доста по-различно, от това което ни показваш...

При мен процента най-много зависи от нишата и позиционирането на банерите, работя само в англоговорящия сектор:) (прозвуча ми, като арабски сектор...;))
Обобщено казано:За всички мои домейни 2-3,5%, на месечна база.

Човека пита какъв ни е CTR и аз казвам какъв е бил при моите сайтове на тези позиции. Не виждам къде е проблема. А схемата от гугъл, която показваш не съдържа точни стойности (дори няма никакви стойности), а точно такива търси автора на темата.
Поздрави.
 
Последно редактирано:
Re: Adsense CTR

Имам една позиция под навигацията с размер 728x90 с 0,10 % сайта е стар ... какво да я правя ... направо да махна рекламата от там ли?
Какъв е процента под който не си заслужава да има реклама според вас?
 
Re: Adsense CTR

@scoobydoo
Благодаря за отговора.
и аз те поздравявам

П.П.
Схемата от Гугъл, която показах, дава възможност да се види съотношението между място, на което позициониран банера и вероятност за кликване.Проценти, наистина няма, но цветовете са достатъчно красноречиви.
 

Горе