SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Още новости във форума

Re: Още новости във форума

Не ми допада особенно настоящето покзване на новите постове тук:
http://www.webmasterbg.org/search.php?do=getnew

Това е новата тестова версия и идеята ми е да замени "New Posts" в навигацията.
Ще се радвам да чуя мнения и предложения...

В крайна сметка, както го направиш. "New Posts" ми е най-удобната опция във форума.
 
Re: Още новости във форума

каква е разликата освен повече показани резултати и сидебара?
 
Re: Още новости във форума

именно това е разликата.
и че ако не си влизал 3-4 дни не можеш лесно да отсееш новите постове
 
Re: Още новости във форума

Какво искаш да постигнеш?
повече функционалност.
аз например, често забравям да си чета фийд четеца.
с фийдовете които съм изкарал мисля, че шанса да се пропусне важна новина намлява
за съжаление, за персонализация е рано да се говори
 
Re: Още новости във форума

Аз чета през фаиърфокса ама нещо на рядко се ъпдеитва фиида затова комбинирам с новите теми (случва се да има нови теми които още ги няма във фиида а съм свикнал да му дава релоуд с мишката и въпреки всичко ги няма) иначе бате твои си е форума ти си решаваш :)
 
Re: Още новости във форума

Възможно е да се пусне капча при публикуването на мнения? Или се използва дупка в вБюлетин и капча при постването няма да оправи нещата?
 
Re: Още новости във форума

Да, отватително е, но от сутринта получавам второ уведомление за отговор по тема, а вътре боклуци... в момента на начална страница има 10 вдигнати теми със спам.
 
Re: Още новости във форума

Странна пролука във Vbuletin и най-ми е интересно, че гласува и за темите. Така освен че ги вдига, а дори при повече теми ги изкарва на по-горни позиции. Явно пролуките са по-вътрешни особено с това гласуване (което е някакво аяксово уж). Много е дразнещо и дано Марто намери скоро неква кръпка.
 
Re: Още новости във форума

На мен супер ми харесва и доста по-функционално. Особенно searcha-а, че отначало докато го намеря кде беше е доста трудно. Вярно, че ако се зачете човек ще го намери, но нали знаете в нета не се чете там се цъка :)

Успех с промените!
 
Re: Още новости във форума

Не може ли да се измисли някакъв вариант със забрана на user-agent / или някаква заигравка със env / + бан на адреси от които вече е спамено ... дори за второто можете да се събере повече собственици на форуми и да ползвате една база ... ?
 
Re: Още новости във форума

+ бан на адреси от които вече е спамено ... дори за второто можете да се събере повече собственици на форуми и да ползвате една база ... ?

Предполагам че това е направено вече... Аз лично преди време отворих моята база с IP-та от които ми е спамено в блога... не е много ама е от сърце. Ако някой има интерес
Кратък списък на спамери - IP адреси
 

Горе