SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какъв CRM ползвате?

Re: Какъв CRM ползвате?

Препоръчвам Zoho - http://crm.zoho.com/

Оставих коментар и в блога ти, но ето го и тук:

Zoho има безплатна версия (до трима потребители в мрежа). Поддържа кирилица и има всичко, от което един CRM се нуждае.

Уеб базиран, с достъп от всякъде, с доста добър съпорт (звъняли са ми на GSM, за да ми обяснят един какво си за безплатната им версия), активен форум и блог със съвети.

Salesforce са пазарен лидер (може би с монополен пазарен дял) в CRM-ите, но този софтуер е основно за по-големи организации и за много по-голям брой юзъри. За организация, в която до трима души се налага да ползват CRM в мрежа (а огромен процент от БГ фирмите са такива), Zoho според мен е много добро, безрисково решение.

А и Zoho не е случайна компания, вече. Преди 2 години CRM-ма на Zoho изглежаше някак странно, сега - не бих казал, че някой е изненадан.
 
Re: Какъв CRM ползвате?

Здарсти и от мен,
в момента и аз съм в процес на подбор на СРМ и честно казано ще минавам май на Шугър. Тайгър СРМ е на база Шугър с малко опростен интерфейс, но и леко орязан в определени функции. За мащабност - да, но платената версия. Шугър има безплатна версия, която изглежда страшна, но не е :) даже е много интуитивна и лека за работа. Може да се настройва безкрайно лесно и спрямо нуждите на всеки потребител и .... абе за мен е готино. За себе си предпочетох безплатен СРМ на наш сървър и за момента Шугър ме устройва. Още експериментирам и до седмица - две ще мога да дам повече подробности.

Много добър избор :) Хубавото е че лиценза позволява доработка :)
 
Re: Какъв CRM ползвате?

Здравейте! Имам следния проблем с Шугър. Инсталирах Sugar Community Edition 5.0.0g. При влизане в админ панела ми съобщава, че трябва да ъпгрейдна до 5.2.0. При опит да кача езиковиа БГ пакет ми съобщава, че пакета не е съвместим с текущата версия 5.0.0g. Къде е проблема - в старата версия на езиковия пакет ли?

Наясно съм, че ще ме посъветвате да се обърна към съпорта, но ако някой е имал този проблем ще се радвам да сподели! Благодаря предварително!
 
Re: Какъв CRM ползвате?

Оправих се ТУК са всички налични преводи на по-новите версии. Сложих езиковия пакет 5.0.0i. Ъпгреиднах до 5.2 и всичко е ОК. Чудесна система, макар и малко тромава на по-стара машина.
 

Горе