SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SEO Конференция

Re: SEO Конференция

Известни са и двата сайта за излъчване на конференцията.
http://searchengines.bg/conference/?page_id=191

За момента има още някои технически подорбности около излъчванато на Некском, които зависят от хората в ИЕЦ. Имаме уверението им, че утре всичко ще е ОК.
 
Re: SEO Конференция

Презаредете страниците, сега всичко е перфектно, като изключим, че е леко тъмно. Но белите кахъри не са кахъри :)
 
Re: SEO Конференция

Малко е тъмно и ако камерата беше централно срещу водещия сякащ щеше да по-добре. Така трудно се виждат презентациите, от време на време се закрива част от презентацията от водещия. Иначе качествтото и звука при мен са си перфектни чак съм учуден :)
 
Re: SEO Конференция

Мнения за излъчване докато трае почивката?

При мен от Кабината е ОК под Сафари. Колега с FF3 няма звук, но вероятно проблема си е при него.
От seo.iec.bg звука е много кофти - почти нищо не се разбира от шум, който на моменти се оправя, но не достатъчно добре, за да го предпочета пред Кабината.
 
Re: SEO Конференция

И аз съм с ФФ3 и гледам през кабината и всичко е 6+.. даже днеска преди малко се прибрах и гледах първата лекция и доста ми допадна доста интересни неща чух. Даже видях и доста познати лица : ))) Яко шоу жалко че не можах да отида но и live е нещо :)
 
Re: SEO Конференция

Аз я изгледах цялата:) Без проблеми, само в началото имаше проблеми със звука, но после всичко си беше ОК. Много съм доволна от конференцията като цяло
 

Горе