SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся Magento специалист

BuddyLove

New member
Здравейте,

Трябва ми човек занимавал се с Magento за направата на интернет магазин.
Ако вече сте правили онлайн магазин базиран на тази платформа и познавате добре продукта можете да се свържете с мен на мейл: gmilenchev@gmail.com
 
Re: Търся Magento специалист

единственото хубаво моднато магенто което съм виждал е това : http://www.como.bg/ . долу пише , че тези са го правили http://clabteam.com/sitedown.php

дано да съм помогнал.

п.с. нямам нищо общо и с двата сайта.
 
Re: Търся Magento специалист

И аз съм "модвал" маганто. Зависи какво искаш да се направи. Проекта с маганто е http://screambikes.eu като е направен и дилърски магазин с отделни юзер и пароли само са дилъри.
 
Re: Търся Magento специалист

@ник, браво браво това е второ хубаво моднато магенто което виждам. колко време ти отне? това само скин ли е? или си пипал и други неща ?
 
Re: Търся Magento специалист

Ами мерси за комплимента. Значи пипал съм доста неща (за съжаление), но най-вече се гордея с импорта на всички продукти (+2000), категории и клиенти (+2000), както и с дилърската имплементация. Магазина има и синхронизация със външна складова програма, за ъпдейт на цени и количества.

Иначе дизайна не е мой - направи си го външен дизайнер и аз само го резнах и качих.

Бе както се казва, то хубаво изглежда, ама само аз си знам какво съм модвал и пипал и колко псувни са изяли майките на Varien :D
 
Re: Търся Magento специалист

съчуствам ти. екипа им е от джависти за това са толкова сложни и абстрактни нещата.

може би тук е темата да вметна, че наскоро открих перфектия opensource shop за стартъп http://www.opencart.com/ просто чудесно е написан за модване.
 
Re: Търся Magento специалист

Това не го знаех. Демото изглежда обещаващо, но е важно как е написан и най вече поддържа ли темплейти. Ще го имам в предвид за в бъдеще :)

Като цяло е-магазините са от един и същи тип - категории, продукти, кошница, клиенти, поръчка.

Обаче примерно магентото поддържа атрибути и то повече от 1 и ако имаш мерак може да направиш магазин-пушка. От друга страна е толкова сложен и комплексен, че ти се отщява да програмираш като му видиш абстрактността. А и друго нещо - веднъж вържеш ли се с една версия, забрави да я смениш. Аз се пробвах на тестовия сървър обаче почна да бъясва админа, някакви странни грешки и го зарязах на старата версия.

Както и да е много се отклонихме от същината - човека си търси разработчик :)
 

Горе