Странно поведение дневните приходи

H1pNoTiC

New member
Здравейте колеги,

По принцип не следя Adsense акаунта си под лупа, но ми направи странно впечатление днес и реших да го споделя с вас. Преди да изляза тази вечер приходите ми за деня бяха около 11 Евро, връщам се след 2-3 часа - приходите са 10.23 Евро. Помислих си, сигурно съм се заблудил, но въпреки всичко вярвам все още на очите си. След няколко часа влизам в акаунта - приходите станали 13.43 Евро. За да не стават обърквания си записах сумата на лист и продължих да си върша работата. След около час и нещо рефрешвам и гледам "Досега днес: 12.32 Евро", при което всички съмнения за заблуда изчезнаха.

Въпросът ми е нормално ли е това явление, и ако е на какво се дължи? При положение, че ако е имало нереални кликове те би трябвало да се разглеждат в края на месеца при крайното салдо (поне така пише в инструкциите).

Надявам се да не задавам, вече зададен въпрос.

Поздрави

Re: Странно поведение дневните приходи

H1pNoTiC случва се често. Някой приходи от дадени канали са отчетени, след това повторно се проверяват от системата и се отчитат от едно и също IP и се изваждат от сметката. В края на деня ако всичко е коректно, отново се връщат! На мен често ми се случва подобно нещо. Все пак от Гугъл са си ок, те навсякъде пишат "Прогнозирани приходи бля бля", а не Вашите приходи са 10 еу.

Напрактика всичко е нормално, не го мисли толкова.

За: Странно поведение дневните приходи

За: Странно поведение дневните приходи

Нормално е, и при мен е имало такива случай. Просто Гугъл актуализира клик/цена след час рефреш.
Някой е кликнал два-три пъти един след друг, и Гугъл е отчел три клика и сумата, но при следващият рефреш на статистиката Гугъл ти оставя трите клика /като бройка/ но на два клика не ти отчита цената а само на един.
Нещо нормално е това. Гледай на края какво ще ти отчете, това през денят е само прогноза.

Back
Горе