Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • #16
  Re: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

  Представяме ултра тънкия лаптоп Acer Aspire V7 в темата Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

  Acer Aspire V7 е преносим компютър от четвърто поколение, базиран на Intel Core, който е голям, но тънък
  Acer Aspire V7 е голямо устройство с тънък профил и стабилно качество на изработката. С неговите 15,6 инча, малко е странно да се види толкова тънък лаптоп да заема такава голяма площ от бюрото, но това определено е готино устройство, което предлага интересно преживяване, включително сензорно управление.  Голям, тънък и мощен
  Aspire V7 тежи 2,2 кг, има дебелина 24 мм (заедно с гумените крачета) и изглежда добре конструиран. Няма скърцане или огъване на шасито, въпреки че е толкова широк и сравнително тънък, и екранът е захванат стабилно чрез чифт силни панти. В това е добрата разлика от всички дебели 15,6-инчови устройства, които сме виждали, и Acer е пропуснал вграждането на оптично устройство, за да улесни тънкия дизайн. Едно много добре изглеждащо устройство, с интересен гръб и иначе харесваната скучна черна опора за китки.
  Има някакъв блясък, по-специално на капака, както и на предната част на екрана. Това е сензорен монитор, който поддържа 10 входни точки, и въпреки че напоследък е хубаво да имате такъв (най-вече на лаптоп с Windows 8 ), не е сигурно на колко хора ще им послужи. Резолюцията на монитора е само 1366x768, което на размер 15,6 инча предлага големи икони и текст. Това го прави по-лесен за използване като сензорен, отколкото като Full HD монитор, дори когато работите в режим Desktop. Освен това, настройките на монитора на Acer са за размер „Среден - 125%“ , а не за „По-малък - 100%“, което допълнително прави настолния вариант лесен за използване с докосване.
  Единствената забележка е, че не е много удобен за употреба монитор, който не може да бъде наклонен назад , да легне неподвижно на бюрото или да се ползва под формата на таблет. Ръката трябва да стои предимно върху клавиатурата. Пантите са достатъчно силни, за да намалят ефекта от потупването, така че мониторът няма да се клати неудържимо всеки път, когато го пипнете.
  Поради това, че екранът е лъскав, от време на време отраженията създават проблем, но не чак толкова голям като при други марки. Екранът е с прилично ниво на яркост, което в известна степен противодейства на отблясъците, контрастът му е подходящ за разглеждане на снимки и видео и неговите ъгли на вертикална видимост не са лоши. Все пак, трябва да променяте наклона му от време на време, в зависимост от това как седите.  Удобства за потребителя
  Шасито е толкова широко, че лесно побира клавиатурата в пълен размер и отделно клавиши за числата. Основната клавиатурата има клавиши, които са големи и стилни с много място около тях, но клавишите за числата са леко сбити. Заради допълнително включената клавиатура за числата, основната клавиатура е разположена от лявата страна на устройството и оставя малко пространство за опора на лявата китката.
  В клавиатурата е включена подсветка и тя осветява в красив бял цвят. Все пак това не е авангардна технология, сами трябва да я включвате и изключвате. Няма таймер, нито сензор за околната светлина.
  Тъчпадът на Aspire V7 е голям (106x78mm), няма проблеми с ползването на плаващия Windows 8, но софтуерът може да бъде и по-добър. Това е ELAN тъчпад, който има някои скрити настройки, по подразбиране.

  Конектори
  Около ръбовете на Aspire V7 има полезни конектори. Дясната страна има комбиниран порт за микрофон/слушалки, SD слот за карта и USB 2.0 порт. Има още един USB 2.0 порт на лявата страна, заедно с бутона на захранването.

  Повече портове са разположени на задната част на лаптопа, включително Gigabit Ethernet, USB 3.0, порт за VGA ключ, както и HDMI порт. Задната част съдържа също две вентилационни дюзи и извода на захранването. Други характеристики на V7 са двубандов Wi-Fi, Bluetooth и уеб камера.

  Лявата страна е с USB 2.0 порт и бутон за включване

  От дясната страна има аудио порт, SD слот за карти и още един USB 2.0 порт

  От задната страна на лаптопа можете да намерите Gigabit Ethernet, USB 3.0, HDMI и порт за VGA ключ. На това място са също и портът за захранването и вентилационните отвори.
  Едно изненадваща функция, която трябва да се подчертае, е системата високоговорители. Звукът на този преносим компютър е много ясен и с добър обхват, може дори да се различи нискочестотна характеристика, както и разумна сила на звука. Определено е приятно да се слуша музика на тези високоговорители.  Спецификации:
  Монитор
  резолюция на екрана - 1366x768
  размер на екрана - 15.6 инча
  технология на дисплея - LED задно осветен LCD
  Сензорен екран - капацитивен

  Общи характеристики

  Цвят - черен
  Графична карта - Intel HD 4400
  тип графична карта - интегрирана
  Памет
  RAM - 8GB
  Мощност
  Тип на батерията - презареждащ
  Захранване - AC, Батерия
  Живот на батерията – 408 min
  Процесор
  Тип - Intel четвърто поколение Core i7
  скорост на процесора - 1.8GHz
  вид на процесора - Intel Core i7-4500U

  Общо тегло - 2.2кг
  Прикачи файлове

  Коментар


  • #17
   За: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

   Хибридът Acer Aspire P3 е плод на любовта между таблет и лаптоп

   Новият ултрабук Aspire P3 , според Acer, е „предефиниране на компютъра“. Разбира се, това не е съвсем вярно, но P3 най-малкото изглежда като готин хибрид с Windows 8.   Моделът предлага всички обичайни функции на този клас устройства- работи като напълно функционален ултрабук с Windows 8 , сгъва се като плоча и можете напълно да разкачите екрана, за да го носите като таблет. За да се пренася с чанта, целият ултрабук се опакова в калъф от изкуствена кожена.

   С тегло от 1,39 кг и скромни 20 мм дебелина, физическите размери на Aspire P3 едва ли разклащат земята, но са достатъчно добри, за да изпълнят критериите на ултрабук. Моделът е достатъчно лек, за да бъде разнасян наоколо.

   Клавиатурата технически е в пълен размер, но е малко неудобна – все пак, ако имате пъргави пръсти, няма да имате проблем.

   Двойствеността е бъдещето?

   Acer смята, че „двойствените“ хибридни устройства са най-горещото събитие в града през тази година и прогнозира удвояване на пратките на тези продукти през второто тримесечие в сравнение с първото тримесечие на 2013 г.

   Дали Aspire P3 е основен играч в тази революция? Все още не сме напълно убедени. Процесорите Ivy Bridge Core i3 и i5 и приличните характеристики на операционната система Windows 8 осигуряват хубаво и гладко плъзгане. Мъдро изпълнение без никакви забележки.   Несъмнено, това е машина с възможности. Тя работи с Windows 8 в цялата му прелест, така че няма ограничения какво може и какво не може да работи на нея – всички стари и нови програми ще се задействат.

   Въпреки това, Aspire P3 не предлага уникалното усещане на подобни устройства като отличното качество на изработка в стил „Star Trek“ на Aspire R7, който Acer пусна на пазара също през юли.
   Механизмът за разкачане на таблета от поставката му обаче прави лошо впечатление. Таблетът e поставен в тънък корпус, който обгръща краищата му - но няма бутон или лост за освобождаване, за да го вземете. Това изглежда малко евтино, въпреки използването на много полиран алуминий.

   Силно качество на модела P3 е, че при ползването му като таблет няма и намек за забавяне в интернет.

   Напълно сме съгласни с Acer, че тази продуктова категория се появи в момент, когато това е върхът - ако ще купувате нов лаптоп, защо да не получите ултрабук, че и таблет с Windows 8? На теория това е печеливша ситуация.   Все пак ще направим по-задълбочено изследване на хибрида Aspire P3, за да стигнем до по-пълни изводи.

   Коментар


   • #18
    За: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

    Acer Aspire S7-392 - създаден, за да бъде най-добрият ултрабук на света

    Плюсове: хубава и лека конструкция; силна графика и работоспособност; бързо зареждане и кратко време за трансфер; живот на батерията над средния; 1080p сензорен дисплей.

    Минуси: скрит бутон за включване; няколко маломерни клавиша, не най-бърз твърд диск.    Acer Aspire S7 е тънък, стилен ултрабук, който предлага висока работоспособност, много дълъг живот на батерията и разкошен сензорен 1080p екран.
    Моделът Aspire S7-392-6411 принадлежи към второто поколение от серията Ultrabook S7 на Acer. Включва някои актуализации, а именно, споменатото подобряване на батерията, по-удобна клавиатура и четвърто поколение процесор Intel Core i5.

    Но Aspire не изостави чертите на S7, които обичаме, а именно, изключително тънкото, чисто бяло шаси и 1080p сензорен екран, след който всички се обръщат.
    Едно нещо е сигурно: Acer определено умее да прави много хубави лаптопи. Подобно на предишния модел Aspire S7-391, и Aspire S7-392 притежава блестящо, изцяло алуминиево шаси. Покрит с Corning Gorilla Glass 2, капакът на S7 е същинско видение в бяло. Харесваме сребристия ръб, който покрива вътрешната страна на капака, както и светещото лого Acer в центъра.

    Капакът е с около 1 мм по-къс от дъното; конфигурация, която е интересна за гледане, но прави отварянето на лаптопа по-трудно. Когато е затворен, капакът показва закръглена, сребриста панта, която позволява на монитора да се накланя назад до 180 градуса. След отваряне на капака, се усеща коприненият допир на сребристата, матирана клавиатура.
    Подобно на своя предшественик, 1,3-килограмовият Aspire S7-392 има размери 12,7 х 8,8 х 0,51 инча.

    Дисплей

    13,3-инчовият 1080p дисплей на S7 върши добра работа за показване на ярки цветове, особено синьо, зелено и жълто.
    Осветеността на екрана му е 329 лукса, побеждавайки тази на Ativ Book 9, Air и Pro 13, които отбелязват съответно 284, 263 и 237 лукса.

    Аудио

    Acer продължава да поставя двойката високоговорители на Aspire S7 на дъното му. Крайният резултат е приглушен звук, който едва се чува в тясна стая, но трябва да е достатъчен за малка аудитория. Софтуерът The Dolby Home Theater v4 върши малко работа, за да намали празнотата. Вокалите са добри, но баса почти го няма.
    Вградена е също и технологията Purified, за която компанията твърди, че ще елиминира фоновия шум и ще намали звука по време на видео и VoIP разговорите.

    Клавиатура и тъчпад

    Сивата клавиатура има сравнително добре разположени клавиши. Благодарение на електролуминесцентната подсветка е лесно да се пише в неудобни пози. Още по-добре е, че осветлението се настройва автоматично в зависимост от нивото на осветеност.
    Тъчпадът Synaptics, с размери 4,2 х 2,4 инча, е голям и чувствителен, значително подобрен, в сравнение с първото поколение S7. Отварянето на менюто и превключването на приложенията в Windows 8 вървят гладко.

    Нагряване

    Acer оборудва S7 с нова топлинна инсталация с цел да държи лаптопа на ниска температура. Инсталацията се състои от чифт високоскоростни топлинни вентилатори; системата TwinAir използва единия вентилатор да вкарва студен въздух, докато другият изкарва горещ въздух.

    Уеб камера

    В комбинация със софтуера на Acer Crystal Eye, 720p уеб камерата улавя ярък цвят в снимки при едновременно физическо и луминесцентно осветление.
    Един USB 3.0 порт е разположен от дясната страна на Aspire S7, заедно с HDMI порт, Acer Converter порт, комбиниран жак за слушалки/микрофон и слот за защитено заключване. Отляво има друг USB 3.0 порт, четец за SD карта и жак за захранването.
    Батерията е 4-клетъчна, литиево-йонна, издържа до 8 ч. 53 мин. Гаранцията на Acer Aspire S7-392-6411 е едногодишна, ограничена.

    Извод

    С Aspire S7-392-6411, Acer показа, че може да включва в новото поколение подобрения, взети предвид след обратна връзка с потребителите. Компанията подобри клавиатурата и живота на батерията от първото поколение и запази лъскавото ****и шаси. Процесорът Intel от четвърто поколение подпомага работата на ултрабука и сензорният 1080p екран наистина се появи. Просто ни се иска Acer да не играеше на криеница с поставянето на бутона за захранване.    Основни технически спецификации:

    Процесор – Intel Core i5 4200U, 1,6 GHz
    RAM – 8GB
    Графична карта – Intel HD Graphics 4400
    Екран – 13,3 инчов, формат 16:9, резолюция 1920x1080 пиксела, гланцов
    Тегло: 1,3 кг.
    Батерия – 4-клетъчна, литиево-йонна
    Размери на лаптопа- 12,7 х 8,8 х 0,51 инча
    Операционна система – Windows 8
    Уеб камера - Crystal Eye, 720p
    Тъчпад - Synaptics, размери 4,2 х 2,4 инча

    Коментар


    • #19
     Re: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

     Пристига новият 6-инчов фаблет Acer Liquid S2

     Миналия месец Acer разкри плановете си да пусне нова серия 6-инчови фаблети и само след дни ще изпълни това обещание. На предстоящото световно изложение на потребителска електроника IFA 2013 в Берлин (6-11 септември) тайванската компания ще покаже 6-инчовия смартфон Liquid S2. Или с други думи, второто поколение фаблет.
     Само 3 месеца след като Acer представи 5,7-инчовия смартфон Liquid S1, вече виждаме сигнали, че скоро пристига още по-младото поколение S2. По-рано този месец беше официално публикувана информация за основните спецификации на новия член на семейство Liquid. Днес получаваме някои допълнителни подробности.     Според последни данни, Liquid S2 ще разполага с 6-инчов HD IPS дисплей с резолюция 1920 х 1080 пиксела, и разбира се, ще работи с Android. Преди време имахме предположения какъв ще бъде процесорът, но сега вече знаем със сигурност, че е четириядрен Snapdragon 800 2,3 GHz на Qualcomm, заедно с 2 GB RAM. Вътрешната памет е 16 GB, камерата – 13-пикселова и дори има вградена NFC технология. Интересното е, че тестовете показват операционна система Android 4.2.2 Jelly Bean, но според изнесената информация това устройство е вписано като “K OS”, напомняйки за Key Lime Pie, докато всички други устройства от линията работят с Jelly Bean.

     И така, към момента новините потвърждават, че новият фаблет има 1080р дисплей, четириядрен процесор Snapdragon 800 и операционна система Android Jelly Bean 4.2.2, макар според слуховете устройството да е малко по-различно. Вероятно скоро няма да бъде пуснато за продажба в САЩ, но пък там със сигурност ще се появи нещо подобно, което ще заеме достойно място в конкуренцията с Galaxy Note III, HTC One Max и дори с бъдещия смартфон Sony Homani.

     Acer отдавна вече създава страхотни лаптопи и таблети, а новият фаблет показва, че компанията е готова да засили ролята си и на пазара на мобилни устройства. За щастие, още следващата седмица ще можем да видим Acer Liquid S2 по време на IFA 2013 в германската столица.

     за повече информация :

     Acer Liquid S2 ще бъде мощен смартфон от най-висок клас

     и

     Acer Liquid S2 pops up on GFX Bench, runs on Snapdragon 800 - GSMArena.com news

     Коментар


     • #20
      Re: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

      8. Ще има два етапа на награждаване

      8.1. Първи междинен (8-ми септември 2013, 12 часа по обяд):
      Класиралият се на първо място URL адрес, събрал най-голям брой Харесвания и Споделяния във Фейсбук, ще получи награда аксесоари за лаптоп (чанта, слушалки, мишка, охлаждаща подложка от марката Canyon), а класираните от 2-10-то място ще получат по една чанта за лаптоп Targus.

      Хора, междинният етап би трябвало да е приключил, ако не се лъжа Някакво инфо за окончателните данни от междинното класиране по т. ?

      Коментар


      • #21
       Не бих купил тоя ***** accer дори на враговете си !

       Коментар


       • bgkulinar
        bgkulinar commented
        Editing a comment
        Обоснови се, моля те. Вдигаш тема на няколко месеца, явно трябва да имаш основателна причина.

       • Guest's Avatar
        Guest commented
        Editing a comment
        не бих купил подпичкосваща се musheen-а дори на враговете си, коя част от тая част не стана ясна, или да ти я напиша в разбираем за теб вид - например като рецепта ?

      • #22
       написах p-u-s-s-y c-e-n-s-o-r-s-h-i-t musheen !

       Коментар

       Изчакайте...
       X