SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

WordPress онлайн курс

Pro-Soft.bg

New member
Здравейте,

Искам да Ви представя един онлайн курс за създаване, поддръжка и оптимизация на сайтове с WordPress.

Онлайн курсът включва всичко необходимо, както за стартиране на собствен сайт с WordPress, така и за поддръжката му, развитието, начини за реклама, настройка на рекламни кампании за Facebook, настройка на рекламни кампании за Google, Email маркетинг или иначе казано – цялата нужна информация за един успешен уебсайт или онлайн магазин.

Лектори сме ние от Pro-Soft.bg, фирма за уеб дизайн и разработка на софтуер, с над 7 години професионален опит в бранша. Нашата цел е в този курс да синтезираме всичко, научено през годините, като Ви го представим, чрез тематични видеа, чрез които можете да се обучавате изключително ефективно.

Всички уроци са изцяло онлайн. Достъпът до платформата с курса е неограничен. Още по – хубавото е, че можете да гледате, когато Ви е удобно, по колкото пъти искате, където и да се намирате.

Гарантираме Ви 100% клиентска удовлетвореност и сигурност. Внимателно сме подбрали съдържанието и темите, в крак със съвремените тенденции и технологии, като може да сте убедени, че ще получите най – изчерпателния курс за успешен уебсайт, правен някога в България!

Ако срещнете въпроси и затруднения по време на обучението, можете да се обърнете към нашия екип за помощ по всяко време. Създали сме ticket система, където всеки регистриран може да задава технически въпроси, свързани с WordPress, рекламата в Google, реклама във Facebook или относно другите теми от курса.

Към нашия курс ще получите допълнително следните бонуси:
+90 лв. за реклама в Google AdWords;
+50 лв. за Email маркетинг в GetResponse;
+100 лв. за реклама в Adwise.bg;
+70% при поръчка на услуга от SuperHosting.bg

Адрес за записване: http://www.pro-soft.bg/academy/syzdavane-na-sait/

Поздрави,
Pro-Soft.bg
 

Горе