SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

BuzzBundle за 99.5 долара

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Започнаха коледните промоции на SEO PowerSuite и BuzzBundle

Christmas super offer: SEO PowerSuite and BuzzBundle 60% off :clap:

Току що напазарувах BuzzBundle за 99.5 долара. Някой има ли преки впечатления от платената версия ?
 
За: BuzzBundle за 99.5 долара

За: BuzzBundle за 99.5 долара

Незнам защо ми се струва, че въпросът ти е малко закъснял, не беше ли по-добре да попиташ преди да го купиш )) Никога не съм го ползвал аз лично, но дано да е нещо, което струва пости 100 долара).
 
Re: BuzzBundle за 99.5 долара

Аз го ползвах и чаках отстъпките. Доста ценен продукт. Чел съм ревюта и за платената, но все пак ми се искаше някой от форума да сподели, ако има вече опит, за да могат и други да го купят на тази цена. За съжаление ще се наложи аз да пиша :)
 
За: BuzzBundle за 99.5 долара

За: BuzzBundle за 99.5 долара

Аз Я тествах платената още като беше в BETA... Ама... Не останах особенно очарован.
Бавно, тегаво, не намира каквото търся... Общо-взето не останах доволен. Ще Я пробвам пак, с новия ъпдейт...
 
За: BuzzBundle за 99.5 долара

За: BuzzBundle за 99.5 долара

Току що си я купих, Оги мерси че сподели примоцията. Не съм работил с програмата и нямам наблюдения какво прави и как го прави, но ще я разцъкам няколко дена. Надявам се, че си заслужава 100-те долара :)
 
Re: BuzzBundle за 99.5 долара

Аз си взех преди няколко месеца SEO Powersuite на няква бясна промоция пак, ама нещо не го ползвам на 100% (Link Assistanta не ми е по вкуса май)...иначе и мен ме спамнаха с промоцията за Buzz-a. В момента съм сложил тестовата безплатна, ама нещо не ме кефи, мудна и неточна ми се струва...иначе би било чудесно да се управляват толкова акаунти от едно място...ама той май само това ще трябва да правя :)

Чакам и аз някой да даде повече инфо за платената версия, че ако може да закачим и промоцията ще е супер, ако си струва разбира се :)
 
За: BuzzBundle за 99.5 долара

За: BuzzBundle за 99.5 долара

Колеги, да не отварям нова тема, затова ще пиша тук. Има ли възможност за export на "персоните" от един проект в друг.

Какво имам предвид? Имам проект за даден домейн - domain1.com. Вътре в него съм добавил всичките си персони (така се наричат профилите, които спамят наред), като всяка персона съм я вързал с реални (или не до там реални) профили в социални мрежи.

Когато си създам нов проект, за друг домейн - domain2.com - няма добавени персони и трябва да се добавят наново, което изисква наистина доста време, особено ако управляваш десетки или стотици профили по социалните мрежи.

Та... има ли някакъв начин за export от един проект към друг?
 

Горе