Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся SEO/web-marketing партньор за онлайн-игра - goleada.org

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • Търся SEO/web-marketing партньор за онлайн-игра - goleada.org

  Здравейте,
  Казвам се Димитър. Занимавам се с web-development от 2004. От известно време разработвам онлайн-игра футболен мениджър - Goleada.org . Няма да влизам в подробности сега, ако имате интерес - можем да говорим за това по-натам.

  Важното е - че играта е работеща, addictive за определен сегмент и носи реални пари. Но стигнах до етап, от който не мога да продължа сам. Липсват ми знания за SEO, популяризация, линк-билдинг и т.н. (web-marketing).

  За това търся партньор. Под "Партньорство " - имам предвид споделяне на собствеността върху играта. Търся SEO/web-marketing специалист, който да помогне за разрастването на играта.

  Играта носи приходи в момента, от покупка на "supporter" пакет и допълнителен отбор.

  Отделно може да носи приходи от реклама или афилиейт - мачовете се гледат на живо, продължават 30 минути (през цялото това време зрителите виждат рекламните пана около терена), и има 5 минути пауза между полувремената - време, в което могат да се излъчват реклами и/или промотират марки/продукти. Освен това - някои потребители прекарват часове на ден в играта, могат да се потърсят и други начини за монетаризация.

  Идеята ми за собственост/партньорство - е да намеря и включа още един специалист - 3D аниматор. Т.е. играта да има 3-ма активни и работещи в своята област собственици - code-developer, SEO и 3D.

  Ако някой се интересува, пишете ми и ще ви дам повече информация (и/или отговори на въпросите ви). Ще се радвам, ако намеря български партньор.

  Поздрави,
  Димитър

  ПС: Опитах се да бъда максимално кратък, ако нещо не е ясно - пишете, ще отговоря възможно най-бързо.

 • #2
  Актуална ли е темата?

  Коментар


  • #3
   И аз питам дали е актуална темата ? Пиши ми ЛС.

   Коментар

   Изчакайте...
   X