SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос относно фейсбук рекламата

wordi4

New member
Здравейте,

Днес реших да изпробвам boost up post рекламата на фейсбук , 5 долара прежалих ги . Проблема е обаче следния , всичко е точно , получавам посещения постояно , обаче дадох метод на плащане пейпал . Там обаче , в профила ми не виждам в историята да съм пращал пари на фейсбук или изобщо пейпал парите ми не са мръднали... Спрях от settings -> profile -> preapproved payments -> facebook -> cancel . Въпроса ми е аз съм задал лимит 5 долара , но тия пари откъде изобщо ги взима щом в историята нямам нищо , да не би да ги тегли директно от картата а не от пейпал баланса ?
 
Взимат ги след около седмица. Първо трябва да ги изхарчиш. Както виждаш кредитът ти постепенно намалява като можеш да спреш рекламата или да я продължиш.
 
Взимат ги след около седмица. Първо трябва да ги изхарчиш. Както виждаш кредитът ти постепенно намалява като можеш да спреш рекламата или да я продължиш.

Ами интересното е че съм спрял фейсбук от пейпал акаунта си , а лимита ми за реклама постепено се изчерпва , предполагам вече са дръпнали парите които съм казал просто не съм получил съобщението в пейпал
 
Всъщност ползваш кредит. Харчиш (рекламираш) преди да си платил :)
При достигане на определен лимит (например $25) или определено време (например 2 седмици), Фейсбук дърпат от източника, който си посочил. Тези лимити може да се променят с времето, в зависимост от това, колко харчиш и за колко време, а също така и дали транзакциите са успешни (дали има достатъчна наличност в картата, например).

Надявам се, че съм бил полезен.
 

Горе