Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Последици от clickbomb в Adsense

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • Последици от clickbomb в Adsense

  Здравейте приятели,

  Пиша ви понеже имам много странен проблем свързан с Adsense. Преди известно време наглите братушки изкопираха съдържанието и структурата на един от сайтове ми от-до. Както и да е, това го приех, тъй като все пак съдържанието в моя не е авторско и като такова не мога да претендирам за никакви права. Наскоро имах няколко последователни клик бомби в този сайт от руски IP-та, вероятно целят да ме дискредитират пред Adsense и да зарежа проекта. Възможно е и да не са същите хора, които ми изкопираха сайта но според мен те са най-заинтересовани. Аз от своя страна съм си подал репортите за съмнително висока активност и в крайна сметка не им се получи пъкления план. До някъде обаче се получи. От тогава насам забелязвам, че системата постоянно ми отнема кликове от този домейн. Странното е че имам доста домейни към Adsense, някой от тях доста по-активни но отнемането на кликове и съответно суми става само към този домейн.

  При някой от вас случвало ли се е подобно явление? Имам чувството че са ме добавили в някакъв списък и ей така постоянно ми начисляват невалидни кликове, ежедневно и то с голяма интензивност.

 • #2
  Първоначално публикувано от H1pNoTiC View Post
  Здравейте приятели,

  От тогава насам забелязвам, че системата постоянно ми отнема кликове от този домейн. Странното е че имам доста домейни към Adsense, някой от тях доста по-активни но отнемането на кликове и съответно суми става само към този домейн.
  А защо не им махнеш домейна от списъка с разрешените домейни в твоя AdSense панел? Така отпада необходимостта да докладваш бомбинг. Просто няма да ти се отчита нищо от техния домейн.

  Коментар

  Изчакайте...
  X