SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

"Бързо и евтино"

Днес 14.11.2012 г. Агенцията по вписванията представи новия си информационен сайт, който е изработен за "скромната сума" от 30 000 лв. и за "невероятно кратки срокове" (6 месеца).

Точно заради добрата цена и бързата изработка бих искал да си поръчам и аз един. За съжаление от Агенцията по вписванията отказаха да ми кажат коя фирма го е изработила. :(

Вече изпуснах да ми създадат страница в Facebook за 50 000 лв. и да я популяризират само за още 50,000 лв. в Интернет форуми.(оферта си е знам).

Надявам се да не изпусна и тази невероятна "промоция" която са напипали нашите управници. ;D

п.с.

Надявам се това да не се разтълкува като политическа пропаганда. Не съм политически обвързан и заинтересован, но няма как да не споделя такива "добри оферти". Сигурен съм, че цените ще допаднат на много хора.
 
За: "Бързо и евтино"

За: "Бързо и евтино"

Когато някои свърши работата и вземе парите всички казват - що не се обади по рано.
Другото нещо за което се сещам е че никой от нас не знае тези 30 на колко се разделят по веригата.
Не забравяйте и данъците за пълната сума.
 
Re: "Бързо и евтино"

Както е казал Тодор Живков: "Това което ние построихме, вие даже не можете да го боядисате" :)
 
Re: "Бързо и евтино"

Яко,
ся някой ще му направи onpage оптимизация за 10 к :)
 

Горе