Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За тези, които могат да отделят 2 минути за здравето си

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • За тези, които могат да отделят 2 минути за здравето си

  Здравейте, пиша в тази тема, понеже това, което искам да споделя с Вас не се вписва в никоя друга. Освен с писането на статии се занимавам и с дейност, свързана със светлинната терапия Bioptron, предлагаща се от фирма Zepter. Това е уред, който влияе на широк спектър от медицински заболявания - от грип, леки настинки и белези до сърдечно съдови, ревматични и други сериозни заболявания. Искам да предложа на всеки от вас няколко безплатни процедури с уреда, за които може да разберете, ако се свържете с мен чрез ЛС. Процедурите се правят в централния ни офис, който се намира на в гр. София. Разбира се, ако има някой, който не е от тук, но проявява интерес, мога да му изпратя кратки филмчета, тип презентации, които ще го запознаят с Bioptron. Това не е поредният безполезен уред, аз го използвам и мога да кажа, че ефектът е забележителен. Все пак, за да се убедите и Вие в това, трябва сами да опитате и да видите ефекта. Не ви карам да купувате нищо! Целта ни е колкото се може повече хора да се запознаят с този уред, който е сертифициран,медицински такъв и няма странични ефекти. Е, няма да издавам повече, ако някой прояви интерес, може да се свърже с мен за повече подробности и за да разбере как може да си получи безплатните процедури. : )

 • #2
  Здрасти, имаш ли някакъв сайт, който дава повече информация за този уред, как действа, за кои болести е подходящ? Това да не би да е нещо от рода на лазерната терапия?

  Коментар


  • #3
   Здрасти, точно една от характеристиките му е, че светлината не е лазерна, заради което и няма вредни ефекти. Сайт има, но по принцип хората се запознават с него като ги поканя на презентация, а после и усещат ефекта с безплатните процедури, които им се полагат, заради това, че са дошли на въпросната презентация. Давам сайта, но е друго на място да се чуе и види http://bg.bioptron.com/

   Коментар


   • #4
    Аха, ясно, мерси за информацията, значи това е нещо различно от лазераната терапия. То и при нея няма вредни ефекти. Ами може ли тогава да използвам случая да те питам, щом спектъра е толкова близък до слънчевата светлина, не може ли просто човек да се излага на слънце и да получи същия ефект?

    Коментар


    • #5
     Да възродим темата и да я направим обща за здравето! Искам да се включа с призив към дамите и господата ( повече към дамите) , да се преглеждат редовно за репродуктивни проблеми.
     Всичко по темата може да прочетете тук http://www.future-health.bg/invitro-sofia-cena/ И помнене, че превенцията е най- доброто, което можем да правим за здравето си

     Коментар


     • #6
      Я об этом здесь читал http://klassikaknigi.info/audio-rech...-ruskiya-ezik/

      Коментар


      • #7
       Много добра тема!

       Коментар

       Изчакайте...
       X