SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как да вдигнем форума на крака?

youth_boy

Banned
Хора... този форум беше най-добрият SEO форум в България преди години. Тук в момента няма никаква активност, няма нови регистрации, не се разискват актуални теми, пазарът е напълно умрял. С тази тема искам да провокирам всички, които все още влизат тук, дружно да помислим, как да върнем старата слава на форума и той да се превърне отново в онова прекрасно място, което беше навремето. Аз предлагам на всички да постваме по една нова тема на ден, за да го раздвижим, но трябва всички, които прочетат поста да са съгласни и да се маркират отдолу, за да видим дали има реално желание нещата да се случват. Просто ми е гадно като гледам форума безлюден и някак сив, това не е било така и не бива да бъде така.
 
Няма как, групите във Фейсбук дръпнаха огромен трафик. Преди години, групите не бяха толкова популярни и всички коментираха в двата форума, този и П-ч, но сега времената са други! В този ред на мисли, заповядайте тук: ФЕЙСБУК ГРУПАТА Линк Билдинг България
 

Горе